Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa na ciąże?

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry. Mam pytanie o możliwość zajścia w ciążę. Mój cykl to 29 dni. W styczniu @ dopadła mnie 3, a skończyła się 7. Po @ uprawiałam stosunek przerwany koło 7 razy. Jaka jest szansa? Większość w dni płodne. Test negatywny. Dodam, że mam albo urojenia albo faktycznie jakieś objawy. Mdłości, senność, gazy, ból głowy.

Gość gość
Jak miesiączkę miałaś na początku stycznia to gdzieś teraz masz owulację. Test nie wyjdzie bo za wcześnie tak samo jak na objawy! To Twoje urojenia. Jakbyś chociaż poczekała z tymi objawami do początku lutego to jeszcze ale tak... na tyle czasu przed terminem miesiączki mdłości,senność? Ledwo do zagnieżdżenia doszło o ile w ogóle!

Gość gość
Moje dni płodne przypadają w okolicach 16,17. I już jest po. Zostało mi 8 dni do okresu.

Gość gość
Nie ma możliwości, żeby test wykrył tak wczesną ciążę, o ile w ogóle doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia. Objawy sobie wkręcasz, ja miewam identyczne w drugiej fazie cyklu prawie co miesiąc.

Gość gość
To ile dni po? I już chcesz mieć mdłości? Proszę Cię to,Twoja wyobraźnia. To hormon ciążowy powoduje objawy ciąży ile tego hormonu możesz mieć jak test negatywny wychodzi? Śladowe ilości o ile jesteś w tej ciąży. Trzeba poczekać do terminu miesiączki i jak się spóźnia robić test. Wy to wszystkie w takiej gorącej wodzie kąpane.

Gość gość
Dziękuje, niestety większość kobiet w moim wieku już się niecierpliwi. Mimo to dziękuje za szczerość i wyrozumiałość.