Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mój ex do mnie pisze?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Po co mój były kontaktuje się ze mną skoro ma inna partnerkę. Od kiedy się rozstaliśmy on cyklicznie co kilka tygodni pisze do mnie i dzwoni. Ciagle wypytuje czy kogoś mam, czy randkuje. Później znika i znowu o sobie przypomina. Mówi ze musimy pójść na kawę a ostatnio powiedział ze odwiedzi mnie w domu. Panowie z waszego punktu widzenia co to znaczy?

Gość gość
Chce sobie zostawić otwartą furtkę, tak zwany pies ogrodnika. Pogoń to!

Gość gość
Nie jestem facetem, ale jako kobieta pogonilabym go. Po co ci buszuje znow w zyciu. Zaprzata mysli i daje podprogowe info. Zbedny balast. A najlepiej nie odpowiadac .Zero reakcji. ZERO. Elena

Gość gość
Jakby mi nie wyszło szykuje sobie spokojną przystań pisze/dzwoni gdy ma jakiś tam problem w związku czyli raz na jakiś czas Ewentualnie liczy jeszcze na zaliczenie Cię czyli lądujesz jako odskocznia Wtedy to czy masz partnera jest istotne - obydwoje dbalibyscie żeby się nie wydało obojętnie o co chodzi to nic dobrego, nie myśl o nim łba sobie nie zawracać. ignoruj go

Gość gwoli wyjasnienia
A kto kogo opuscil? On ciebie czy na odwrot?

Gość gość
Ja powiedziałam głośno ze już pora się rozstać ale oboje już czuliśmy ze stoimy w miejscu. Zaraz po rozstaniu on pisał i dzwonił codziennie. Mówił ze kocha i tęskni a już sobie układał życie z inna. Zrobiłam mu awanturę ze nie może tak traktować tamtej kobiety kazałam pousuwać wszystkie wspólne zdjęcia z mediów społecznościowych i więcej się do mnie nie odzywać. Przez kilka miesięcy był spokój dogadał nawet zamieszkał z nią ale teraz znowu do mnie dzwoni.