Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelle76

Szopi.pl zakupy spożywcze online

Polecane posty

Gość anabelle76

Co sądzicie o usługach https://szopi.pl/ ? Zamawiacie produkty spożywcze przez internet? Ogółem bardzo sobie cenię zakupy online, ale jakoś nigdy jeszcze nie zdecydowałam się na spożywcze, chyba jestem nieco staromodna pod tym względem ;) Ostatnio dopiero zaczęłam nad tym myśleć i trafiłam właśnie na Szopi. Chętnie posłucham opinii :)

Gość aamelia42
Ja o nich słyszałam jeszcze jak działali chyba tylko w Warszawie i Krakowie. Od kilku tygodniu są też u mnie w Katowicach i już zdążyłam ich docenić :) U mnie akurat pomogli jak byłam chora, ale czuję, że jeszcze z nich skorzystam. Polecam jak najbardziej.

Gość gość
To jest świetne rozwiązanie dla rodzin z małymi dziećmi. Wiadomo, że przy maluchach czasami ciężko się wyrobić ze wszystkim, a stój tu jeszcze w kolejce w markecie. No i dzieciom nie stwarza się okazji do "wymuszania" zakupu nadprogramowych słodyczy ;)

Gość gość
Miałam przyjemność obserwować, jak dostarczają zakupy mojej koleżance - poszło im bardzo szybko i profesjonalnie. W zasadzie sama chyba skuszę się na takie zakupy. Jeszcze nigdy nie robiłam zakupów spożywczych online. Muszę tylko upewnić się, czy działają w moim rejonie :)

Gość gość
Czy ta usługa jest dostępna w Trójmieście?

Gość gość
@gość Tak, działają w Gdańsku.

Gość chromie
@gość wystarczy zajrzeć na ich stronę https://szopi.pl/ albo na fp. Mają wykaz miast i generalnie całą swoją ofertę ;)

Gość gość
Czy w ogóle działa w Polsce podobna usługa? Mam na myśli firmę, która na podobną skalę robi zakupy w tylu różnych sklepach, nie tylko supermarketach spożywczych? Wydaje mi się, że póki co szopi.pl wypełnia jakąś niszę.

Gość Bellatrix88
@gość szopi.pl chyba jest póki co jedyną taką firmą, która oferuje w Polsce tak szeroki zakres usług w zakresie zakupów spożywczych online (i nie tylko) o wymiarze lokalnym... Przynajmniej ja nie spotkałam się w Krakowie z niczym podobnym.

Gość maniafobia
A co w sytuacji, kiedy przykładowo zamówionego produktu nie ma w sklepie? Zwracają kasę? Kupują coś innego? Jak to wygląda?

Gość sensorlove
@maniafobia Kontaktują się z Tobą i konsultują, co dalej - albo wybierają zamiennik, albo dostajesz zwrot pieniędzy. W regulaminie na stronie https://szopi.pl/ wszystko jest wyszczególnione :)

Gość Fiona

Ja zamawiam ze leclerc24.net.pl i jestem bardzo zadowolona z produktów. Ceny normalne i bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam.