Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwariuje bez pracy tak sie nie da zyc

Polecane posty

Gość gość

Co z tego ze maz pracuje i moze u nas utrzymac ale ja na dluzsza mete nie dam rady tak zyc.

Gość gość
Ja nie pracuję i powiem ci jak żyję: Wstaję rano i robię mężowi śniadanie i śniadanie do pracy. Potem ćwiczę (joga albo jakieś fitness z filmików na yt)myję się, maluję i idę po zakupy. Wracam i coś na bieżąco ogarniam w domu, przygotowuję obiad. Staram się, żeby było codziennie coś innego bo mam czas i zakupów robię akurat na dwie porcje. Później mam jeszcze czas dla siebie więc siedzę w necie, oglądam serial czy film, czytam książkę, szukam nowych przepisów, pomysłów na wystroj wnętrz, sledzę nowości w dziedzinach, które mnie interesują. Później przychodzi mąż, dokańczam robić obiad (np smażenie, żeby miał swieże), wspólnie jemy i spędzamy razem popołudnie i wieczór lub idę do koleżanki czy basen. Pracowałam zawodowo, ale była to praca niewdzięczna, za g*******e pieniądze, które nie wnosiły zbyt wiele do naszego życia, więc uznaliśmy że zostanę w domu. Mamy psa, wiosną mamy zacząć starać się o dziecko , mam dużo zainteresowań, w tym np. odnawianie starych mebli i wystawianie ich na aukcjach. Odpowiada mi takie życie, chociaż często spotykam się z docinkami, że nie pracuję.

Gość gość
brakuje mi wlasnych pieniedzey.

Gość gość
Znajdź sobie jakąś pracę, może na pół etatu czy cokolwiek i po problemie.

Gość gość
myslisz ze nie szukam. ale u nas nic nie ma.

Gość gość
Wolalbym popelnic samobujstwa niz siedzec w domu bez pracy , chodzbym nawet wygral lotto , mínimum na pol etato musialbym pracowac