Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Auto do 7 tys dla rodziny z 1 dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mamuśki, polecicie jakieś auto do 7 tysięcy dla rodziny dwa plus jeden - rodzice i sześciolatek? Więcej kasy nie mamy a musimy kupić, proszę o wyrozumiałość, z góry dziękuję!

Gość gość
Aha dodam jeszcze że na fotelik jest osobna kasa (fundują dziadkowie) więc tu nie ma ograniczeń finansowych

Gość gość
to chyba tylko jakiś grat 15 letni...

Gość gość
Opel corsa c. Mialam kiedyś bardzo fajne autko miejskie.

Gość gość
zapas biletów miesiecznych na 3 lata

Gość gość
chyba ze po 7 zgubiłaś

Gość gość
Ktoś kto chce kupić samochód dla rodziny za 7tyś, powinien odpowiadać za usiłowanie zabójstwa.

Gość gość
Corsa dla rodziny to średni pomysł ale opel astra g to juz lepszy-dobra blacha, fajna wielkość i solidny.

Gość gość
Oczywiście, bo bogaczki z kafeterii jeżdża samymi Mercedesami klasy C 💤

Gość gość
gość dziś A to między Mercem a szrotem już nic pośredniego nie ma?

Gość gość
Dziękuję za poważne odpowiedzi. Corsę i astrę sprawdzimy, jeszcze raz dzięki za polecenie. Ktoś jeszcze coś doradzi? Naprawdę wszyscy tu jeżdżą nówkami z salonu za pół miliona??? Aha, to auto ma być max na 3 lata, po prostu teraz jest potrzebne a nie chcemy brać kredytu. Za 3 lata kupimy nowe

Gość gość
Mam nissana almere w hatchbacku. Zgrabne pakowane autko. Mało pali bo to diesel a i w razie naprawy części są tanie. Myślę że rocznik 2005 może udać ci się kupić w tej cenie.

Gość gość
Ooo Almera, super! Zapomniałam o tym aucie, mój kuzyn jeździł, faktycznie fajne. Dziękuję!

Gość gość
Meriva, silnik 1,4 (mało pali), rocznik 2007, góra 2009. Wygodne i niezawodne. Ewentualnie jakiś stary jarisek.

Gość gość
My mamy peugeot 307 i jesteśmy zadowoleni, ford focus też spoko autko ;) albo mniejsza fiesta :)

Gość gość
Kiedy trzeba bylo to w 3 osoby zmiescilismy sie z niemowlakiem w toyote jaris I trzydrzwiowa. Nawet zlozony wozek zmiescil sie :)

Gość gość
Autorko, ja też mam Peugeota 307 (kombi), dizel. Super auto, nic się z nim nie dzieje, a bagażnik jest baaaaardzo pojemny. POlecam, naprawdę.

Gość gość
Toyota yaris verso, 2000-2002 tocznik. Autko duże, ekonomiczne i jak narazie niezawodne!!! Wyprodukowane w japonii, jeżdze 5 lat, jedna usterka to zacięta klapa od bagażnika i spalenie lampki na pulpicie pokazującej że palą się światła :) wszystkie przeglądy okresowe przechodzimy od ręki. Bardzo polecam!!

Gość gość
Bardzo Wam dziękuję!!! Wszystkie wymienione marki sprawdzimy, są jeszcze życzliwi ludzie na kafe, podbudowałam się :)

Gość gość
ja bym się bała kupować samochód w takiej cenie. A jeszcze jak będę woziła nim dziecko. Teraz serio można kupić samochód nowy na wyprzedaży i nie trzeba płacić za niego jakiś wielkich pieniędzy. Np taki peugeot 208, zobacz koniecznie jaka mają ofertę!