Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz Kołbuc Namysłów

ale wstyd o moim wujku mówi cała polska w mediach prasie tv itd ma takie samo

Polecane posty

Gość Mateusz Kołbuc Namysłów

nazwisko jak ja ale wstyd poczytajcie :o Prokuratura oskarżyła Romana Kołbuca z Dobrzenia Wielkiego o publiczne nawoływanie do uporczywego nękania. Grozi mu nawet więzienie Fot. Sławomir Mielnik 22.01.2018 Sławomir Draguła Prokuratura oskarżyła Romana Kołbuca z Dobrzenia Wielkiego o publiczne nawoływanie do uporczywego nękania. Grozi mu nawet więzienie Opolska prokuratura oskarżyła Romana Kołbuca z Dobrzenia Wielkiego o publiczne nawoływanie do uporczywego nękania wiceministra Patryka Jakiego, wojewody Adriana Czubaka i prezydenta Opola Arkadiusza Wiśniewskiego. - To jakiś zły sen - mówi pan Roman. - Nigdy nie miałem konfliktów z prawem, ani nikt z moich bliskich, staram się żyć jak najlepiej, pracować dla dobra rodziny i ojczyzny, a traktuje się

Gość Namysłów wojew opolsk
ten wujek to syn Świętej Pamięci brata mojego dziadka ten wujek Roman Kołbuc mieszka 45 km ode mnie w Dobrzeniu Wielkim pod Opolem (województwo Opolskie)

Dobrzeń Wielki Gmina Dobrzeń Wielki – gmina wiejska w województwie opolskim, w powiecie opolskim. W latach 1975–1998 gmina położona była w „starym” województwie opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 91,42 km² Liczba ludności: 14 049 (2006) Województwo: Województwo opolskie

Gość gość
Patologiczna rodzina:-/

Gość Namysłów wojew Opolsk
ten wujek Romek mieszka 45 km ode mnie ja też mam Kołbuc na nazwisko a tak polsat o nim pisał i w tv go pokazywali Udostępnił służbowe numery telefonów polityków. Prokuratura ... polsatnews.pl-19 sty 2018 Roman K. umieścił na Facebooku numery opolskich polityków: wiceministra sprawiedliwości Patryka Jakiego, wojewody Adriana Czubaka i prezydenta Arkadiusza Wiśniewskiego. Prokuratura twierdzi, że swoim wpisem nawoływał do uporczywego nękania. Oskarżony nie przyznaje się do winy i zaznacza, ... Udostępnił komórki polityków. Prokuratura oskarżyła go o ... Radio Opole-19 sty 2018 Wyświetl wszystkie

Gość gość
hahahha uposledzenie jak widać jest genetyczne :D

ten wujek Romek to chrzestny mojej siostry może się do niego nie będziemy przyznawać? Nie jest mi go żal ma na co zasłużył on od 3 lat protestował przeciwko powiększeniu Opola a 1 stycznia 2017 roku Opole się powiększyło wbrew woli mieszkańców i od ponad roku opole jest większe a on dalej protestuje ja wiedziałem że te protesty się źle skończą i miałem racje

Patryk Jaki: Nie chcę ścigania Romana Kołbuca Nowa Trybuna Opolska-2 min temu Po naszym tekście minister Patryk Jaki oświadczył dziś, że będzie popierał warunkowe umorzenie sprawy Romana Kołbuca. ... Nie można zgodzić się z zapewnieniami o dobrych intencjach Pana Romana Kołbuca. W swoim ... Efektem tego typu działania były wpisy ludzi z Dobrzenia typu „powiesić k…

Ja piertolę ale wstyd :D

:D

Gość gość
musicie usunąć spację przed przecinkiem

Gość gość
"gość dziś hahahha uposledzenie jak widać jest genetyczne smiech.gif" x Nie upośledzenie, tylko choroba psychiczna.

14:21 Nie jest mi żal mojego wujka mógł takich rzeczy nie robić mógł nie nawoływać do nienawiści i mógł nie nękać Patryka Jakiego oraz Wojewody Opolskiego Adriana Czubaka ani prezydenta Opola Arkadiusza Wiśniewskiego i mógł ich numerów telefonów nie udostępniać każdy odpowiada za swoje czyny :o

nawet na twitterze pisze tylko o protestach ja prdl:o

zobaczcie jego twittera

Gość gość
o kur/wa :D:D:D:D:D:D

14:46 co o k***a? Czytałeś/aś jego wpisy na Twitterze powyżej? :D