Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci nienawidza gejow i jednoczesnie ubostwiaja lesbijki?

Polecane posty

Gość gość
i tak w ogole to zauwazylam ze tylko brzydcy i zakompleksieni panowie wyrazaja glosna dezaprobate na temat gejow jak to oni 'brzydza sie pedalstwem' i jakie to 'wstretne' bo normalny, przystojny i nie zakompleksiony mezczyzna ma to zwyczajnie gdzies i nie komentuje.....podobnie jak my nie komentujemy lesbijek

Gość gość
gość dziś a ja wolę patrzeć na dwie lesbijki niż dwóch cieplaków, ubóstwiam kobiece ciało a skoro widzę dwa obok siebie to tym bardziej:) czy znów mam przepraszać za to że jestem zdrowym normalnym heterycznym facetem?:)

Gość gość
gość dziś skończcie z tą psychoanalizą że ktos jak kogos nie lubi to jest taki sraki i owaki -bla bla bla za dużo Freuda odstawcie to między bajki ktoś tutaj dobrze wyjasnił dlaczego lesbijki pobudzają seksualnie mężczyzn a geje nie myślę że właśnie dobrze to ujął. Lewactwo oj lewactwo chce kijem wisłe zawracać.

Gość gość
ale ja to w pelni rozumiem ze geje nie pobudzaja erotycznie mezczyzn bo mnie lesbijki tez nie pobudzaja....chodzi mi o to czemu my kobiety zwyczajnie mamy gdzies lesbijki i faceci gejami gardza i opowiadaja jak to nimi sie brzydza :)

Gość gość
gość dziś no to ktoś to dobrze napisał parę postów temu - chodzi o sam akt jak mężczyzna widzi nagie kobiece ciało jak widzi dwa to doznania ma podwójne

Gość gość
gość dziś bo gejostwo jest oblesne

Gość gość
19:51 nie, nie jest oblesne....geje zazwyczaj sa przystojni (nie mylic z c*****i przesadnymi) a wielu hetero jest z kolei oblesnych i zaniedbanych

Gość gość
mozesz mi logicznie wytlumaczyc co jest w tym takiego oblesnego?

Gość gość
jak by calowalo sie dwoch brzuchatych oblechow z lysina i do tego starych to masz racje...tez bym sie zwymiotowala :) ale jesli przystojni i estetyczni to nie wiem co w tym widzicie oblesnego

Gość gość
No wlasnie, hetero faceci sa na ogol oblesni

Gość gość
Faceci mają bardzo duże potrzeby seksualne w odróżnieniu od kobiet, jest im obojętne czy pójdą do łóżeka z kobietą czy z facetem. Poza tym facet faceta chce zadowolić , stara sie- liżą sobie jaja i rowy,wkładają tam języki ,obciągają z połykiem,różne cuda robią a kobieta? Mało która chce robić takie rzeczy facetowi..

Gość gość
Ukochanemu facetowi nie odmawia sie niczego :) nie "malo ktora", tylko te ktore nie kochaja i nie czuja sie kochane nie zrobia tego.

Gość gość
gość dziś tylko gej zadaje takie pytania:) wszystko:) geje do utylizacji

Gość Bisex
Co krwa? Wypraszam sobie ale jezyka w row nikomu nie wsadzalem i nie wsadze. Mycie sie i lewatywa to podstawa ale nawet po tym nie bede takich rzeczy robil. Blech :/

Gość gość
Tak jak przypuszczałam wiele wpisów jasno i dobitnie udowodniło jak ogromna hipokryzja panuje wśród pewnej części facetów (obawiam się że wśród większości) jeśli chodzi o podejście do homoseksualizmu. Plus dla panów, którzy wprost piszą, że tak naprawdę chodzi o to że lubią pooglądać por/no z ładnymi zrobionymi na kur/wiszonki paniami. I tak na dobrą sprawę jakby na por/nolu posadzić koło siebie dwie barbie z czego każda by po prostu masowała sobie samej cyce, wsadzała sobie dildo, ale bez interakcji z panią obok, to podniecenie byłoby pewnie na podobnym poziomie, bo chodzi tylko o to by na ekranie było więcej ci/pek i cycków. No ale dwie liżące sobie nawzajem wsadzające różne rzeczy do otworów, to pewnie jakoś tak bardziej pikantnie niż jakby każda sobie dogadzała nie patrząc nawet na drugą, która jest obok. :D

Gość gość
Bzdura, kobieta tez tak moze powiedziec!! Ja w tym nic oblesnego nie widze, przestan bzdury gadac juz. Kobiet to nie obrzydza, wrecz przeciwnie.

Gość gość
Kobiety to nie brzydzi :) wrecz przeciwnie, lubimy sobie na to popatrzec :) wiec nie tylko homos to moze powiedziec, ale tez kobieta :)

Gość Bisex
19:36 Ilu znasz facetow homo/ bi ze takie wnioski wyciagasz ze nie mozemy byc charakterni tylko smieszni :D Zreszta nie jestes w stanie mnie obrazic. Sam za pewne jestes zwykla cebula a ja od zycia mam wszystko co najlepsze. Jestem przystojny,mam powodzenie i dobry sex. Kobieta tez sie podobalem zawsze.

Gość gość
to niech nie obrzydza was gejostwo,ja pie...ole, ale mnie obrzydza i to już wasz problem. Zamierzam oglądac lesbijki i ich seks do końa świata i jeden dzień dłużej,za to na gejów nie mam zamiaru patrzeć ani przez minutę. Obrzydzają mnie i to jest wasz problem nie mój:) koniec kropka.

Gość gość
20:49 dokladnie....ja wole popatrzec na dwoch przystojniakow (gejow) ktorzy sie caluja i mnie to nawet kreci a za to nie lubie patrzec na antygejow ktorzy lamentuja jakie to 'gejostwo jest obrzydliwe' i'pedaly sa oblesne' a sami sa oblesni, spoceni, owlosieni i brzuchaci.... dziwne ze najwiekszymi homofobami sa najwieksze pasztety

Gość gość
Haha to twoj problem, bo jestes uprzedzony i dyskryminujesz jedna grupe ludzi, to sie chlopcze leczy :) lubisz les a w druga strone nie, lecz sie na nogi, bo na glowe juz za pozno. Poza tym stosunek dwoch facetow dla kobiet jest bardzo podniecajacy, masz problem bo wiekszosc populacji to kobiety :) takze daruj sobie chlopczyku te glodne gadki, bo zdanie wiekszosci jest inne od twojego, nie przegadasz wszystkim kobietom. Musisz sie chlopcze pogodzic z tym, ze kobiety to lubia ogladac :) piekne tez, bez obaw :)

Gość Bisex
20:52 Moze lepiej niech te obleszki hetero beda homofobami bo lepsze to niz przezyc traume i byc podrywanym przez takiego. Wolalbym tego nie przezyc.

Gość gość
Bisex dziś tak takkk ... tutaj na kafe sami co wygrali zycie ... jesteś zwykła ci..ą,chudą i do tego pewnie masz krzywo zgolony wąs,ci twoi kumple to pewnie też c***y skoro faworyzują kogoś takiego. nie oszukuj sie mamejo,może i jestes lubiany ale i tak w głebi duszy każdy facet traktuje cię co najwyżej jak dziwolaga... sam znam kilku gejów,ja i pau kumpli gadamy z nimi ale na pewno nie utzymujemy z nimi nie wiadomo jakiej komitywy - ot takie maskotki z któryh sie można pośmiac jak jeden drugiego zdradzi. No i wszyscy i tak wiemy że jestescie seksualnym folklorem i mozna sie z was pośmiać - folklorem wynikłym z zaburzeń.

Gość gość
20:54 no wlasnie my kobiety lubimy gejow a lesbijki po prostu tolerujemy a oni lubia lesbijki a gejow z blotem mieszaja

Gość gość
gość dziś no my tez lubimy lesbijki faceci a gejów po prostu tolerujemy;) o co ci chodzi?

Gość gość
gość dziś zmywarkę nastaw kobieto

Gość gość
Bo sa zakompleksieni, wiadomo ze przewaznie hetero sa oblesni, zaniedbani, smierdzacy i wiecznie spoceni, natomiast ci, z ktorych sie oni wysmiewaja, sa zadbani i pachnacy :) takze zazdroszcza, nic wiecej i dlatego obrazaja. Nie chce im sie o siebie dbac ale obrazac potrafia.

Gość Bisex
20:57 Gosciu, siedze na kafe wieczorami bo mi sie nudzi i zmeczony jestem po pracy i nie mam ochoty spotykac sie ze znajomymi a jestem sam w domu i nie ma co robic. Wole to niz grac w glupie gry jak inni. To ze ktos tu siedzi to nie znaczy ze jest przegrywem bez zycia ktory nie ma co ze soba zrobic i nie mierz wszystkich swoja miara :) Mam przyjaciol o liceum i trzymam z nimi. Nie dawno skonczylem studia i poznalem troche ludzi tez. Mam wiecej kolegow anizeli kolezanek. A to ze wiesz jak wygladam to łoooo z podziwu nie moge wyjsc. Jasnowidz normalnie sie znalazl. Jak taki madry jestes to moze wrzucimy na zapodaj oboje swoje fotki z klata i twarza niech Panie ocenia kto ladniejszy.

Gość gość
seksualny folklor hahahahahah;) dobre

Gość gość
Jestem kobietą hetero i tak ciężko mi pojąć jak można mieć taki problem z tym, że facet czy kobieta jest homo. No zwłaszcza panowie mają problem z panami homo. Czy nie żyje się przyjemniej bez bezsensownej nienawiści do kogoś tylko dlatego, że preferuje osobników tej samej płci? Kurde, no staram się to ogarnąć umysłem i jest ciężko.