Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o idiotkach i niedorozwojach które czytają blogi ciążowe ?

Polecane posty

Gość gość

Pqrentingowe rodzicielskie itp specjaliści mówią że to szkodliwe g****a są a te tępe bydło które dorwalo się do internetu produkuje się i pisze bzdury a reszta bydła czyta to i stosuje się do porad, dawniej tacy kretyni doradzają debilkom na bazarach i pod spozywczqkiem ewentualnie w psychiatrykach

Gość gość
Lepsze to niż takie wulgarne bydlę jak ty.

Gość gość
Nie rozumiem z czym masz problem autorko.

Gość gość
Ja czytam Hafiję ik jestem z tego dumna. Ktoś musi uświadomić wyrodne matki na mm że są nikim. Hafija robi świetną robotę i brawa dla niej!!!! AGATA NA PREZYDENTA!!!!!!!

Gość gość
Nie ma sensu dyskutować z kimś kto od gory ma juz narzucone wlasne zdanie, mysle, ze autorka jest bezplodnna stara panna z kotem, bo nie ma gdzie wyladowac swoich flustracji

Gość gość
Ja nie jestem starą panną z kotami, mam męża i dziecko a też uważam, że te blogi dla mamusiek są nie najwyższych lotów. Podobnie jak artykuły o macierzyństwie- język na stronach o takiej tematyce dostosowany jest chyba do pięciolatków. "Twój dzidziuś", "Twoje mleczko", " cudowny czas macierzyństwa"- WTF?!?Weszłam kiedyś na wspomnianą tu Hafiję i jeszcze parę innych blogów- rozczarowałam się. Wolę poczytać w wolnym czasie dobrą książkę.

Gość gość
Niech sobie czytają, ja i tak się nie zadaję z głupimi babami, niech się kiszą we własnym gronie, tak nawet lepiej :D Też spojrzałam na kilka blogów, między innymi jeden już wyżej wspomniany, żeby najpierw się zapoznać a później oceniać. Nie, tego się nie da czytać. Nie znoszę narzucania własnych poglądów jako "jedynych słusznych" obojętnie w jakiej dziedzinie, więc pozostawiam czytanie tych blogów głupim kozom, którym ktoś musi powiedzieć jak żyć i co myśleć, bo same w swoim w kurzym móżdżku nie mają zdolności wytworzenia własnych poglądów, na podstawie dostępnych informacji z różnych źródeł. Zresztą powyżej masz jeden przykład, jakaś tam blogerka na prezydenta bo napisała X, a jak pani z internetu napisała X to znaczy, że tak jest i już :D

Gość gość
A jeszcze dodam, że kiedyś czytałam blog parentingowy, który wydawał się świetny, z tym, że dotyczył wychowania starszych dzieci chodziły już do podstawówki). Niestety z czasem (i przybywaniem subskrypcji) autorka też zmieniła swoje podejście na "tylko moje poglądy są słuszne, jak masz inne to jesteś tępa". Podziękowałam, nie muszę podążać za stadem jak małpa. :)

Gość gość
Tak tak,męża to masz tylko w simsach,ty obesrany lachociągu za złotówkę.Kto takiemu ścierwu jak ty wogóle dał dostęp do internetu?Idź lepiej schowaj te swoje pierdolenie w pizdę,dupodajko ruska i zakurwiaj do następnego klienta.Jednak polki to skurwiałe ścierwo nadające się tylko do przeruchania i utylizacji,by sobie taka kurewka jak autorka za dużo nie wyobrażała.Oby zdechła w cierpieniach tępa szmata.No dalej,dziwko,pisz jak to się mylę.Na co czekasz suko? :)