Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stałt aparat na zęby . Kraków

Polecane posty

Gość gość

Gdzie polecacie? :) Zależy mi na cenie i jakości :) + musiałbym sprawdzić zęby

Gość gość
Polecam Ci klinikę Luxdentica i dr Annę Hille Padalis - świetna specjalistka z bardzo dobrym podejściem do pacjentów. Cierpliwie wszystko tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania, a przede wszystkim zna się na tym, co robi. Moją wadę wyleczyła w dość krótkim czasie, nosiłam aprat nieco ponad rok. Zdecydowanie polecam :)

Gość gość
Ja chodzę do Enel-medu i polecam. Popatrz sobie na ich stronie albo najlepiej zadzwoń i sie dopytaj, bo pewnie opcji cenowych jest kilka, ale jakość super. A sprwdzą ci zęby na pewno, bo dentystów mają świetnych.

Gość gość
podpinam sie bo wlasnie zaczynam szukanie dobrego ortodonty

Gość Aleksis_R
W Scandinavian Clinic z tego co wiem dobrze robią, ja nie robiłam tam aparatu akurat ale jestem stała pacjentką i musze powiedzieć ze to jedno z najbardziej profesjonalnych miejsc w krk, swietni lekarze, fajny wystroj, a do tego przemila obsluga na recepcji, naprawdę lubie tam chodzic. Tu się można zorientować jeśli chodzi o aparaty z tego co widze http://scandinavian-clinic.pl/leczenie/ortodoncja.html

Gość gość
Kobietki! Malujecie się? Jest konkurs nawww.facebook.pl/novacebydgoszcz <- wystarczy zrobić sobie makijaż, może być nawet tusz do rzęs, polubić fanpage strony i czekać na nagrody. Główna nagroda to paczka z GOLDEN ROSE, i nagrody pocieszenia :) ! Zapraszam do udziału! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy ul. Krasińskiego 2 tel. 790-400-178

Gość gość
Ja założyłam aparat u pani dr Anny Hille Padalis, trafiłam na nią przypadkiem - przyjmuje w Luxdentica, gdzie leczyłam zęby. A potem trafiłam na opinie o niej i wiedziałam, że to najlepszy możliwy wybór. Świetna specjalistka i przemiła osoba, zaangażowana w leczenie pacjenta :)