Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze myślę, że jestem zbyt słaba.

Polecane posty

Gość gość

Myślę, ze jestem zbyt brzydka dla jakiegoś chłopaka. Czuję się gorsza. Boję się, że ludzie mnie nie lubia. Lubię widzieć na czym stoję. Nawet jeśli, ktoś się do mnie uśmiecha tylko z litości, a nie z zainteresowania. To mnie zdolowalo. Przed chwila mialam ochotę oddać się jakiemuś mezczyznie, a teraz czuję, że nikomu ufać nie mogę. Zawsze jestem samotna. Dobrze, ze mam siebie.

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
Dobrze ze mam siebie. Czizas, jaki tekst....

Gość gość
Wmawiaj sobie tak dalej a cała młodość ci przeleci przed oczami.

Gość gość
Oo to o mniE..to prawda z litości bo ostatni nie dojrzały był kompletny idiota i jak tu ufać facetom...zawsze myślałam że oni to inteligentni a to dzieciarnia .Widać po ich zachowaniu :)))

Gość gość
Wolę żyć w sobie. Żyć wewnętrznie, niż jak kiedyś caly czas się katować myslami, które wmówili mi inni na temat mojego wyglądu. Nastawiam sie na samotność, bo nie potrafię wyciągnąć do kogoś dłoni. Co mnie przeraża.

Gość gość
O boze jaka biedulka :( :( :( ile ty masz lat? Bo piszesz jak rozpieszczona 15latka

Gość gość
Też tak mam. Tego nie zrobię bo nie dam rady, tam nie pojde bo mnie wyśmieją itd :( mi młodość już przeleciała ale ja akurat mam powód bo jestem gruba :(

Gość gość
Boję się, ze nie poradzę sobie w życiu, co zawsze mówił mi mój tata, w stanie nietrzeźwości.

Gość gość
Beeeee...a ty chudy dla mojego jestem sexiii:)))aż piszczy ze szczęścia.

Gość gość
Gdybyś nie miała siebie to byłby fenomen :P

Gość gość
No masz natura osobista.

Gość gość
gość nadal czuję na 15. Rozpieszczona może i też jestem.

Gość gość
17:37 :(

Gość gość
Tak myślisz ja tak nie sądzę .To tylko twoj punkt widzenia a czym to uzasadnisz ?

Gość gość
Po prostu nigdy nie miałam takiego jak ty faceta który tak walczy o kobietę

Gość gość
Hejka tu autorka. Pomyślałam co ja ku*ra odpie*dalam. Proszę nie zwracać na mnie uwagi. Nie chcę wzbudzić litości innych. Nie jestem biedna i pokrzywdzona. Jesteśmy potrzebni, jak ziemniaczane stonki. Zycie nie jest wieczne do cholery, nikt nie bedzie czekal na mnie,na was. (Chyba jednak nie warto robic z tego moralizatorskiej mowy). Zaczyna dochodzic do mnie to, ze jestem super. Tak jak wszyscy. Lol szukam jakis problemow, ktore nie maja podloza, tak na prawde, bo mi sie chyba nudzi. I mysle, ze moje zycie cos znaczy,jest w konkretnym celu. A tak na prawde, nikogo nie obchodzi moje zycie, czy jest, czy nie - chodzi mi tu o to, czy się w ogole rozpoczelo. Zycie trwa od tysiecy lat, czy tam dłużej. Nie ma to jak szukac wspolczucia, a potem narzekac, ze wszyscy sobie zyja. Skoro robie z siebie sierotke, to jestem sierotka., a kazdy ma w d***e teraz pomoc. Chyba, ze na prawde dobrzy ludzie.