Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to idiotki!

Polecane posty

Gość gość

W******jace to jest. Kobiety p*****la, ze chca milego, statecznego, szczerego, wiernego, oddanego, lubiacego dzieci, szanujacego kobiety i liczacego sie z ich zdaniem faceta, a wyglad to nie wazny jest, to jak tylko sie taki pojawia, to nagle kobiety twierdza "nieeeee bo brzydki, zaniski, zagruby, zachudy, zaspokojny, on nie ma tego czegos" (czyli nie wzbudza swoim wygladem i charakterem pozadania u kobiety). Ale gdy tylko pojawia sie *****cz bad boy, ktory mowi o tym wprost, ze chce ja zerznac, ze na jej oczach flirtuje z innymi, oklamuje ja, zdradza, a na koniec zapyla i zostawia, to one natychmiast maja kisiel w majtach... a potem placz i wyzwiska w kierunku facetow (rowniez tych porzadnych), ze faceci to chuje, niedojrzale gnoje, klamcy, d****arze itd. Czlowiek ma ochote wziac to, jebnac to wszystko w cholere i nigdy wiecej nie miec nic wspolnego z kobietami. Przykladem jest jedna znajoma debilka (och tej k***y, to autentycznie nienawidze!). Dalem bialorusinowi jej nazwisko, a gdy on sie do niej odezwal, to ona sama zaprosila go na randke. A dzien wczesniej przed ta randka przylazla do mnie z pretensjami, ze dalem mu jej dane... no k***a j******a w beret!

Gość gość
goń się debilu do swojej doornej rozkraczonej narzeczonej, mam w doopie ciebie i twojego ukraińca, nie strasz mnie, bo się zesrasz niechcący na narzeczoną a ona tego nie zrozumie, bedziesz musiał tlumaczyć, że nie tylko siusiu wchodzi w grę:P

Gość gość
jesteś debilem i śmieciem, nie zaslugujesz nawet na nienawiść:P

Gość gość
Kobiety lubia byc zdradzane i oklamywane, bo to im daje emocje, a kobiety to emocjonalne cpuny. Ja nigdy nie bede oklamywal, ani zdradzal i dlatego zawsze bede sam!

Gość gość
To jest bardzo proste. Żeby wiedzieć wszystko o kobietach musisz wziąć to co mówią dokładnie odwrotnie

Gość gość
spróbowałbyś okłamywać i zdradzać bedąc faktycznym mężem prawdziwej kobiety, to długo taki cwany byś nie był:P okłamywać to sobie możesz doorną rozkraczochę, przyklejoną na budapren do ciebie, może stąd ten obopólny debilizm? Budapren nie od dzisiaj wiadomo, że szkodzi na mozg:P

Gość gość
18:39 p*****le juz kobiety. Serio bardziej fascynujace od nich sa juz klocki lego... :O