Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach tylko kobiety, ktore aktywnie podrywaja facetow...

Polecane posty

Gość gość

Maja szanse na wyjscie za maz i urodzenie dziecka. Te co sa bierne i nie wychodza z inicjatywa, to umra jako bezdzietne sfrustrowane stare panny.

Gość gość
i starzy kawalerowie po 50, ktorych podrywają obleśne baby:P a oni cieszą się, że ktoś ich chce:P

Gość gość
masz rację grunt to urodzić ;-) pamiętaj nie marnuj spermy którą nalewesz do q rewek które dmuchasz i kobiet z którymi bywaasz w chwilach przyjemności ;-)))) wszystko zbieraj daj do zapłodnienia tyle kobiet czeka na twoje nasienie eheheheh jestes biedny i bogaty młody i stary a na pewno lekko masz pod włosami ;-))) pewnie się depilujesz laserowo ehehe

Gość gość
Wolę przytulić się do pluszowego misia niż do pijanego Zdzisia ;) 🖐️

Gość gość
Facet ktory nie ma jaj na tyle by poderwać kobietę nie jest dla mnie. Ani jak sądzę dla wielu innych kobiet. Jeśli myślisz synku ze to kobieta ma zabiegać o faceta to polecam zejść na ziemię.

Gość gość
19:09 a ja polecam kupic kotana XXI wiek. Rzeczywistosc jest jaka jest i mozesz sobie ja zaklinac, ale zycia nie oszukasz i zostaniesz stara panna! :D

Gość gość
no i dobrze ale bez doopka bojacego sie podejść do kobiety, która mu się podoba, dzisiaj boi sie tego a jutro będzie opowiadał jak to ona za nim latała a on łaskawie pozwolił sie wybrać:P a teraz porzuca, bo nie kochał jej:P, spadaj debilu:P

Gość gość
męzczyzna powinien być męzczyzną, wyglądać jak mężczyzna i tak się zachowywać a kobieta kobieta, namiastaka męska potrzebuj***abochłopa a nie kobiety, tylko niech potem nie płacze jaka to ona niekobieca i odpychająca przez to, świat jest podzielony na męzczyzn i kobiety i tego się trzymajmy.

Gość gość
Uwielbiam takie zaklinaczki rzeczywistosci, ktore wyzywaja facetow za brakbinicjatywy. :D same sie za nami uganiajcie, zobaczycie jak to jest byc splawianym setny raz, jak to jest gdy za kazdym razem spada wam poczucie wlasnej wartosci, narasta lek przed odrzuceniem, niesmialosc, apatia i beznadzieja! Chcialyscie rownouprawnienia, to k***a macie! A nieee wy chcialyscie rowno iprawnienia, tylko tam, gdzie wam wygodnie... nawet Philip Zimbardo w ksiazce "gdzie ci mezczyzni" to skrytykowal, jak rowniez brak inicjatywy ze strony kobiet odnosnie zapraszania na randki.

Gość gość
Nie bądź śmieszny chłopie bezjajeczny. To że ty jesteś fujara która liczy na cud i poderwanie przez kobietę nie oznacza że inni też są tacy. Jeśli jesteś taki nowoczesny to pozbądź się wyrażenia stara panna bo jest jak sama nazwa wskazuje stare, niemodne i do d**y niepodobne. Zupełnie jak ty.

Gość gość
lepiej mieć goowno w ręku niż tort w sklepie? tort jest dostępny, tylko trzeba wejść i spytać czy można go kupić, może jest zamówiony a może nie, żeby to wiedzieć musisz wejść i zapytać.

Gość gość
19:20 sluchaj stara panno widac, ze masz problem z tym terminem. Czyzbys byla sama i juz stara? A facet z inicjatywa sie nie pojawia? :D ale oklamuj sie dalej, wkrecaj sobie myslenie zyczeniowe, zeby ochronic swoje ego. :D ciekawe jak dlugo zajedziesz na tym wozku inwalidzkim! :D

Gość gość
19:23 To wylaz i pytaj facetow, co sie boisz? A jak nie - to umieraj bezpotomnie jako stara panna.

Gość gość
ten co pisze o starej pannie chyba bardzo boi sie samotności i swoje lęki przenosi na innych:P stary kawaler z goownem w ręku, kt ore sie do niego przykleiło z tęsknotą patrzący na tort:P

Gość gość
Pojawia się niejeden ale mam was w d***e. To że jesteś oferma to nie jest problem starych panien skarbie. Kiedy chce to mam, niech cię pusta głowa nie boli o to. Czekaj sobie dalej na aktywna podrywaczke która wyrwie taki wspaniały okaz jak ty haha :D i zacznij leczyć psychoze bo jedyna osoba w tym towarzystwie która ma problem ze staro panno jesteś ty. Bez pozdrowien.

Gość gość
19:53 hahahha kiedy chcesz to masz? :D a potem zakladasz tematy i tobie podobne jak to zle z samotnosci w wieku 40+ komu ty te kity cgcesz wcisnac stara panno? :D

Gość gość
Autorze tematu !!! Problem leży po Twojej stronie. Zawalcz o mocne poczucie własnej wartsci i godności. Wtedy kolejna odmowa nie będzie Cię tak uwierać. Od dziejów zarania i świata stworzenia to mężczyzna wykazuje większą inicjatywę przy poznawaniu kobiety swojego życia. Chyba, że jest jeszcze nie dojrzałym chłopięciem i zwyczajnie nie stać go na prawdziwą kobietę od której powinien być silniejszy psychicznie i fizycznie i móc ją utrzymać 🖐️

Gość gość
Nie muszę niczego wciskać. Nara frajerze. Idź poszukać jaj. Może do 40 znajdziesz i przestaniesz być starym grzybem z grzybem w łapie :D

Gość gość
20:20 a ty idz aktywnie poszukaj chlopa stara panno! :D

Gość gość
Po co? Sami się pojawiają ;) zal mi Ciebie, prawiczku z bólem d**y.

Gość gość
20:18 jakbys poczytala ksiazki od biologii, to bys wiedziala, ze jest dokladnie na odwrot, o czym swiadczy wyglad kobiety, bo jak to mowia biolodzy "u wszystkich gatunkow plec piekniejsza rywalizuje silniej i zabiega o wzgledy plci przeciwnej".

Gość gość
20:23 oklamuj sie dalej stara panno! :D

Gość gość
Haha okej.

Gość gość
Wiadomo, ze kretynki beda pisac na przekor pomimo, ze jest tak jak pisze - czyli siedzicie same i stare i nikt was nie podrywa, a wam sie nie chce!;)

Gość gość
Temat to stulejarska prowokacja, ale na swoim przykładzie odpowiem, że osobiście zawsze miałam lekko wyrąbane na to, czy znajdę chłopaka /męża czy nie, a także nigdy nie szukałam na siłę. całkowicie przypadkiem zagadał mnie chłopak, który okazał się moją bratnią duszą, będzie niedługo moim mężem i naprawdę psychicznie jesteśmy super dobrani. Nigdy za nim nie biegałam na siłę, bo wszystko między nami wyszło naturalnie.Za to koleżanki szukające na siłę nie znajdowały nikogo, pokończyły na sympatiach i tinderach, a na ten moment są z mężczyznami poniżej swojego poziomu albo oni ich nie traktują poważnie

Gość gość
Odwas kobitki to mozna uszlyszeć"spadaj albo"daj tao po ślubie"taka z wami bajera w najlepszym przypadku wyczyscicie faceatowi portfel i szukacie nastepnej ofiary,modliszki k***a go mać:-P

Gość gość
Nieraz bywa tak, że ta bierna jest piękna i dla faceta jej uroda więcej znaczy niż to, że brzydsza się za nim ugania. Ta piękna ma zatem większe szanse.

Gość gość
A Ty autorze, dlaczego jesteś tutaj, a nie na randce ? :-D Debil.

Gość gość
No dokładnie, ta ładniejsza co nie zarywa do chłopaka ma większe szanse niż ta brzydsza co "się stara". Uroda jest ważniejsza.

Gość gość
20:42 e tam... ja mam kase, a zadna mnie nie chce z kasy wyczyscic.