Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach tylko kobiety, ktore aktywnie podrywaja facetow...

Polecane posty

Gość gość
Autorze masz racje. Ja jestem tego najlepszycm dowodem. Jak mialam juz chlopaka to sie nie staralam, teraz jestem starą panną, ale jakoś nie jest mi zle, robie co chce, jestem soba, jestem wolna i chyba szczesliwa. Na co mi facet? Nie znam zadnej szczęśliwej kobiety w zwiazky. Takie sa tylko na fb

Gość gość
20:46 bo mnie zadna nie zaprosila. Przeciez ja nie bede sie uganial i robil z siebie desperata. Wy sie uganiajcie, albo badzcie starymi bezdzietnym sfrustrowanymi pannami. ;)

Gość gość
20:46 hahahaha te najladniejsze sa wlasnie najbardziej samotne, bo faceci sie ich boja! :D tak wiec, albo to one zaczna podrywac, albo kot. ;)

Gość gość
W dzisiejszych nawet mało atrakcyjną kobietę zawsze ktoś poderwie Kobieta zawsze znajdzie chętnego, w przeciwieństwie do faceta. Autor z bólem doopy jest tego przykładem :D 🖐️

Gość gość
20:47 zadnej "szczesliwej" starej panny tez nie znasz. Ludzie czesto innych i siebie oklamuja, zeby dobrze wypasc przed innymi. ;)

Gość gość
Denne to provo. Postaraj się bardziej.

Gość gość
20:52 chyba cie p****alo. :D znasz sie na matmie? Wiesz, ze polowa facetow nie wychodzi z inicjatywa. Tzn, ze albo polowa kobiet jest sama, albo jesy w zwiazku poligynicznymbo czym nie wie, lub nie chce wiedziec. :P

Gość gość
Ile jeszcze razy założysz ten temat, debilu? :O Uważaj, bo już będą podrywać jakiegoś mamejowatego betę :D :O, Od zawsze to facet pragnął zdobywać, a kobieta być zdobywana i nikt tego nie zmieni - biologia, ot co.

Gość gość
20:55 o biologii i o tym co na ten temat biolodzy juz napisalem na poprzedniej stronie stara panno! :D

Gość gość
"Chcialyscie rownouprawnienia, to k***a macie!" x Równouprawnienie, to równe PRAWA debilu, PRAWA, nie obyczaje.

Gość gość
Nie dziwię się, że żadna nie chce Cię poderwać autorze.

Gość gość
A ja, choć jestem kobietą i to dość nieśmiałą, zgadzam się z nim. Może nie w 100% (w sensie, że jak jakaś dziewczyna jest bierna to od razu zostanie starą panną), ale nie uważam, żeby płeć piękna nie mogła zabiegać o tego, który jej się podoba. Czy to mało kobiece? Nie sądzę. W moim otoczeniu największe powodzenie mają dziewczęta, które są otwarte, które inicjują.

Gość gość
Gupiaś,baby sie podrywalo jak chodzily w kieckach teraz noszą spodnie wiec pora zeby sie one staraly :-P

Gość gość
20:59 brawo za normalnosc! :)

Gość gość
W doopie mam twoją ignorancję, przegrywie. Widocznie nie znasz biologii. To zawsze samiec stara się o samicę, a samica wybiera. W każdym gatunku u zwierząt tak jest.

Gość gość
"W moim otoczeniu największe powodzenie mają dziewczęta, które są otwarte, które inicjują." x Bzdura. Największe powodzenie to mają te najładniejsze/kobiece. Znam mnóstwo takich bardzo śmiałych, otwartych i gadatliwych, których nikt nie chce, bo są mało atrakcyjne lub grube.

Gość gość
A! I tak jeszcze dodając do tego z 20.59 - mężczyźni TEŻ mają prawo do nieśmiałości, do braku pewności siebie. To cecha LUDZKA, nie kobieca. Każdy ma prawo mieć jakieś słabości, tym bardziej, że mamy tak głęboką psychikę.

Gość gość
21:01 chyba cie p****alo stara panno! :D poczytaj Richarda Dawkinsa "Samolubny gen". Dowiesz sie dlaczego jedna plec jest bardziej atrakcyjna od drugiej (w naszym przypadku kobiety) i dlaczego tak jest. :)

Gość gość
"Największe powodzenie":p mają łatwe kobiety, wartościowa kobieta nie zabiega o powodzenie, wartościowy mężczyzna doceni porządną kobietę i będzie o nią zabiegał.

Gość gość
Kobieta może być zalotna, dawać pewne znaki, uśmiechać się itd. Ale to facet powinien podrywać.

Gość gość
Teorja Darwina pada ludzie od maupy niepochodzą wiec co za porownywanie ludzi do zwierząt? Bog cie opuscił?:-P

Gość gość
21:03 faceci nie podrywaja ladnych bo sie ich boja. Najwieksze szanse na wyjscie za maz maja te ktore sa ladne i smialo inicjuja randki. A te co sa brzydkie i bsmiale, to wiadomo, ze tez beda same.

Gość gość
21:05 oczywiscie, ze od malpy nie pochodza. Czlowiek i malpy mieli kiedys wspolnego przodka, ktory nie byl ani malpa, ani czlowiem, byl czym s innym tz "zaginione ogniwo". Ale wybaczam ci ta nie wiedze, bo wiem, ze jestes imbecylka. :)

Gość gość
"gość dziś 21:01 chyba cie p****alo stara panno! smiech.gif poczytaj Richarda Dawkinsa "Samolubny gen". Dowiesz sie dlaczego jedna plec jest bardziej atrakcyjna od drugiej (w naszym przypadku kobiety) i dlaczego tak jest. usmiech.gif" x Ty jesteś taki yebnięty czy udajesz? W d***e mam filozofię dawkinsa , mówię o podstawach biologii, zakuty łbie. Nawet prof. Vetulani (polski biochemik) mówił, że w całym świecie zwierzęcym to samiec się stara, a samica ma wybór i wybiera najlepszego, ot co. Takie są prawa biologii czy ci się to podoba czy nie przegrywie.

Gość gość
Zaginionym ogniwem ty jestes bo dalej przy swoim tempa larwo;-)

Gość gość
21:10 Dawkins jest uznanym na swiecie biologiem ty tepa stara panno! :D

Gość gość
"gość dziś 21:03 faceci nie podrywaja ladnych bo sie ich boja." x nie, prawdziwi faceci się nie boją kobiet, boją się takie bezjajeczne samce gamma jak ty :D Ale tacy i tak nie mają szans u większości atrakcyjnych kobiet, wiec to nawet dobrze, że nie podrywają ;)

Gość gość
21:12 raczej ty tepa stara panno z klapkami na mozgu. :P

Gość gość
21:13 te ladne podrywa moze z 2% facetow, ,ale macie konkurencje stare panny! :D

Gość gośćladn
Ludzie nie dobijajcie mnie :( ja jestem ladna ale nie wychodze z inicjatywami, kiedys wychodzilam i mialam duze powodzenie, potem sie uspokoilam. Faceci sie mnie boja, bo mysla, ze nie maja szans ;( a to tylko moja niesmialosc, ktorej paradoksalnie nabawilam sie w szkole sredniej, a ktora czyni ze mnie niedostepna. Pracuje nad tym, ale jeszcze nie jest OK.... ratunku!!!