Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest na emeryturze i kolezanki mi z tego powodu dokuczaja...

Polecane posty

Gość gość
mój szwagier wojskowy mówi, ze jak wojna wybuchnie, to on pierwszy będzie z kraju spierniczac

Gość gość
gość dziś Ale jesteście do tylu z wiedza - zniesienio emeryture mundurowym po 15 Latach, teraz dopiero po 25! Dalyscie sie nabrać jak dzieci. Zreszta po całymi tekście widac, ze prowokacja. A te sie podniecają i doradzają. x A tobie umknęło, że maż autorki jest na emeryturze od 3 lat, czyli jeszcze się na po 15 latach załapał :P Też myślałam, że to prowo. Ale po poście autorki, że mąż jest strażakiem, już taka pewna nie jestem.

Gość gość
Koleżanki ci zazdroszczą bo kiedy one muszą się gonić i kombinować kto odbierze dziecko z przedszkola ty masz super sytuacje.Olej je i tyle

Gość gość
Nowe przepisy dotyczą bodajże osób które do służby wstapily po 2012, ale ręki sobie za to uciąć nie dam Mój mąż ma wyższe wyksztalcenie, mógłby pracowac jako ratownik medyczny, ale to dopiero jak syn będzie miał że 12 lat, wtedy będzie mógł zostać sam w domu. Co do finansów- mąż ma emeryturę sporo wyższa niż najniższa krajowa, więc nie jest zle. Jakby poszedł na ratownika do karetki to zarobi podobne pieniądze jakie teraz ma. Ale finansowo nie mamy musu żeby szedł do pracy bo ja mam pensje 2700, nie mamy już kredytu, więc nasza sytuacja jest przyzwoita. Na te narty nie pojechaliśmy do znajomych. Od jutra zarezerwowalam miejsce w pensjonacie. Autorka