Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitt28Gda

Dyskretne sponsorki strona ogloszenia kobiet

Polecane posty

Gość Pitt28Gda

Witam. Niedawno zarejstrowalem sie na portalu jak w temacie wyzej. Wszystko fajnie duzo ogloszen z calej polski. Zdecydowałem sie zamiescic tam ogloszenie ze wzgledu iz kreci mnie sex z dojrzalymi kobietami i takową poznać. Udalo ki sie zainteresowac pate kobiet swoja osoba i przyrodzeniem lecz kazde wyslanie i odczytanie kosztuje stosowna ilosc punktów 10 i 6 a na start masz 15 zeby cie zachecic . Oczywiscie punkty mozesz doladowac lecz znikaja one blyskawicznie. 2 zainteresowane kobiety wymiana 3 wiadomosci i odczytanie i 100zl nie ma. Niezly biznes sobie ktos wymyslil kroi kokosy na studentach mlodziencach pragnacych skosztowac dojrzalej dupci oraz na tych kobietach ktore tam maja ogloszenie bo tak czy inaczej tez musza doladowywac te punkty zeby wogole co kolwiek zrobic. Kolejna sprawa kazda wiadomość wyslana do potemcjalnej sponsorki przeglada cenzor i usuwa z niej wszelkie wpisy o mozliwym kontakcie tel mail gg fb - jest to chore calkowicie zablokowana jest mozliwosc podanoa danych do spotkania lub przejścia na rozmowe poprzez komunikator inny niz ta strona. Takze jestes ty i ona zdana na ciagle doładowanie konta gdzie wychodzi to okolo 17 zl za wysłanie wiadomosci wraz z jej odczytaniem jesli odpisze ci oglaszajaca. Chore chore i kolejna wiadomosc tak samo kolejna kasa. Nie polecam kasa w błoto czas jej i moj stracony Pitt28Gda

Gość rrrrrooooooooooooooo
nie mozna sie umowic w jakims miejscu na spotkanie w realu bo tez blokują?

Gość gość
ta strona to nowa wersja starej sponsorki.pl, która została zablokowana ze względu na zwykłe oszustwa związane z wykupywaniem punktów. Nie ma tutaj realnych ogłoszeń a tylko naciąganie jeleni na kasę i wykupywanie kolejnych punktów.

Gość gość
własnie tez mysle nad tym ze szukaja jeleni na kase

Gość gość
wiecie może jak skasować tam konto?

Gość gość
Ta strona to jeden wielki przekręt ten pan co to sobie wymyślił jest większym cwaniakiem . Pisze w imieniu tych pań ,które rzekomo szukają partnera ,a koniec końców i tak nie dojdzie do spotkania . Szkoda na tego oszusta pieniędzy tęgi cwaniak z Poznania i chce się dorobić . Panowie te panie nie istnieją oni je sami tam wklejają i podkręcają temat szkoda czasu i pieniędzy jeszcze raz to jedna wielka ściema z tym jest.

Gość gość
W erze feminizmu mezczyzni sa zmuszeni sie prostytuowac

Gość Marcin Katowice

ja wam powiem nie wchodźcie na ten portal to oszustwo !!! sam się dałem oszukać wydałem 300zł miało dojść do spotkania był nawet hotel a kobiety podającej nie było zgłaszałem naruszenie na darmo po prostu ktoś podaje się za te kobiety i nabija kasę oszukując ludzi