Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy ! Jestem mama nimfomanka !

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, dziewictwo stracilam juz jako szesnastolatka. Od tamtej pory pieprze sie z kazdym. W wieku 19 lat kiedy zaszlam w ciaze mialam na koncie juz ze dwudziestu partnerow seksualnym. Ze wzgledu na mojego synka zwiazalam sie z jego ojcem ale szybko mi sie znudzil, wiec kopnelam go w d**e. I tak moj syn wychowuje sie bez ojca. Mi to nie przeszkadza, skonczylam studia inzynierskie i mam bogatych rodzicow, dlatego bycie samotna mama bardzo mi sie podoba ale moj skarb zasluguje na to by wychowac sie z ojcem ktory jednak strzelil focha i nie chce nas widziec. A ja ? Kiedy nie pracuje i kiedy moj synek jest z dziadkami to daje kazdemu. KAZDEMU ! Liczba moich partnerow siegnela juz kilkuset, a w monogamii nie wytrzymam pieciu sekund. Rzne sie i z cherlawymi kujonami i z macho z silownii, i z prawiczkami i z mega-doswiadczonymi i z chloptasiami.z liceum i z facetami po 50. Nawet z niepelnosprawnymi a i lumpowi z ulicy raz dalam. Ale moj syn jest dla mnie absolutnie najwazniejszy, predzej powiesze sie niz naraze go na jakiekolwiek zlamane zycie z mojego powodu. Czy robie zle ? Pomozcie !

Gość gość
Bez ojca wyrosnie ci na anne grocką musisz sie bardziej starać:-P

Gość gość
Jestem nimfomanka. Staralam sie stworzyc staly zwiazek z ojcem mojego dziecka ale nie wytrzymalam w monogamii, a poza moim synem, ojcem i bratem wszyscy faceci to dla mnie chodzacy penis.

Gość gość
Dobre prowo mogłoby być ale z tymi lumpami to już przesadzone :P

Gość gość
Autorko jestem seksuologiem. Jeśli szukasz pomocy pisz na rock.and.roll@o2.pl

Gość gość
Autorko tematu, zobacz: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist: https://youtu.be/ON3fMLk6ZaU To jest przyczyna Twojego stanu obecnego. Nawróć się. Walcz o czystość. Idź do szczerej spowiedzi. Pozdrawiam i powodzenia :) 🖐️

Gość KsioncChrabonszcz
Dawaj sobie po piź/dzie, aż będzie furczało.

Gość gość
I jednego i drugiego, ale bardziej chyba monogamii Myslalam ze zwymiotuje gdy zobaczylam po raz kolejny tego samego penisa.

Gość gość
B.ó.g Ojciec: Ja Jestem Prawdą. Ujmijcie Moją Dłoń i naśladujcie Mnie. Wszelkie Życie pochodzi ode Mnie I O.r.ędzia Ost.r.z.eżenia I czwartek, 3 lipca 2014, godz. 16.40 I Moja najdroższa córko, człowiek kontroluje swoje własne przeznaczenie, ponieważ została mu dana wolność wyboru — jako Dar ode Mnie. I Niektórzy wybierają właściwą ścieżkę w kierunku Mojego Niebiańskiego Królestwa, ścieżkę, która wiedzie śladem Mojego Jednorodzonego Syna, J.e.z.usa C.h.r.ystusa. Inni nie wybrali mądrze. Ze względu na ofiarowane człowiekowi Dary, do których należą inteligencja, wiedza i wolna wola, wielu popadło w pychę. Inni uganiają się za kłamstwami i poszukują wielkich dóbr materialnych, które dostępne są na świecie — i w końcu liczą się dla nich już tylko ich chwilowe pragnienia. Obstając przy swoich egoistycznych zachowaniach i uczynkach, a przy tym mając obsesję na swoim własnym punkcie i dążąc, kosztem innych, do samospełnienia — narzucają sobie g.r.z.echy, które ich zniewolą. I Odmawiając przyjęcia Daru Życia Wiecznego, który Ja przynoszę wam wszystkim, którzy będziecie mieć udział w Moim Królestwie — oddzielicie się ode Mnie, drogie dzieci, na wieczność. Przychodzę w obecnym czasie, aby dokonać interwencji, ponieważ samolubność tego świata wykorzeniła z waszych serc miłość do Mnie. Przychodzę, aby przynieść wam Prawdę, wiedzę o Moim Królestwie i wam przypomnieć o dwóch możliwościach, które zostaną wam przedstawione. Pierwszą możliwością jest przyjęcie Mojej Dłoni Miłosierdzia i cudowne życie, pozwalające wam uczestniczyć w B.o.skim Życiu Mojego Nowego Królestwa. Drugą możliwością jest wybór wiecznej ciemności i stanie się niewolnikiem otchłani, gdzie szatan pozostanie na zawsze. I Tak wielu z was odrzuca Moją Miłość, odrzuca wiedzę, którą wam dałem poprzez Moje Ś.w.ięte Słowo, i odrzuca ost.r.z.eżenia, które zostały wam przekazane przez proroków. Nie myślcie, że dzisiejszy świat różni się w jakikolwiek sposób od tego, co miało miejsce na Ziemi do chwili obecnej. Ludzkość się nie zmieniła. Gr.z.ech jest nadal waszym przekleństwem; i tylko poprzez walkę z wrogiem, który przynosi wam niedolę i cierpienie — staniecie się zdolni do przyjęcia Życia, które Ja dla was stworzyłem. I Słuchajcie teraz, kiedy przypominam wam Moją Obietnicę. Stworzyłem Wieczny Raj, który należy do was. Zaoferuje on waszemu ciału i dus.zy Życie Wieczne. Ten Raj na was czeka. Nie roztrwońcie swojego dziedzictwa. Jeżeli bowiem je roztrwonicie, złamie to Moje Serce, a wy będziecie żałować tej decyzji na wieki. I Usłyszcie teraz Moje Wołanie, gdyż ześlę każdy możliwy znak, każdy Cud i każdą Ł.askę, aby przebudzić wasze otępiałe serca — aż nie sprawię, że rozpoznacie Prawdę. I Ja Jestem Prawdą. Ujmijcie Moją Dłoń i naśladujcie Mnie. Wszelkie Życie pochodzi ode Mnie. I Wasz Ojciec Przedwieczny I B.óg Najwyższy