Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat nadal facet zwodził mnie przez 6 lat nigdy nie byliśmy razem , kocham go nie wiem nawet dlaczego i nie mogę sobie go wybić z głowy przez to wszystko mam blokadę nie mam dzieci jak większość moich przyjaciół , czuje się samotna , cały czas żyje nadzieją że może jednak mu się odmieni . Dlaczego on mi to robi przez tyle lat?

Gość gość
Pewnie z nim sypialas, zgadlam?

Gość gość
Sama sobie to robisz. Obudź się kobieto. Tyle lat zmarnować.

Gość gość
Szkoda życia i czasu !!! Ogarnij się dziewczyno i zacznij żyć co Cię nie zabije to Cię wzmocni!! Jest koleś debilem i nie zasługuje na to byś nawet nasrala na niego. Miej dumę i powiedz mu ze ma Spadać. Skoro tak Cię potraktował tylko dowodzi ze jest bezdusznym egoista i nie ma za czym wylewać łez

Gość gość
Mogę tylko poprzeć wypowiedzi u góry ,był z tobą dla seksu ,miej godność i zapomnij , dla pocieszenia powiem że mój robił to samo tylko 3 lata

Gość gość
Otwieranie się i daj se spokój.

Gość gość
Kubuś chce sobie poprawić nastrój, po tym jak po raz kolejny usłyszał ze jest doopkiem i jak na doopka przystało stara się wykręcić sytuacje na swoją korzyść, że niby on nie chciał Eli:p, po raz kolejny usłyszał, że to mężczyzna stara się o kobięte, doopek czeka na budapreny, ktore się do niego przykleja. Chłopcze 54 letni, w końcu zrozum: mężczyzna nie zachowuje się tak jak ty, nie potrafisz być mężczyzną, jak chcesz być mężem?