Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Marek

Polecane posty

Gość gość

Znacie kogoś o imieniu Marek ? Jakie cechy osobowości maja osoby o tym imieniu i jacy są w codziennym życiu ? Myśle nad nadaniem tego imienia swojemu synkowi, a w rodzinie i w znajomych nie mam niestety nikogo o tym imieniu i ciężko mi przełożyć te imię na pożycie rodzinne i społeczne :)

Gość gość
Artysta przekorny

Gość gośće
Znałam kiedyś z trzech Marków i bajkopisarze, manipalanc****alanci i bawidamki. Jeden z nich syn mojej siostry zdradzał swoją żonę na potęgę i uganiał się za każda spódniczka, która widział. Do siostry potrafił podnieść ton w rozmowie i kłamać, aczkolwiek twierdze iż to kwestia wychowania, niż nadanego imienia. Jako dziecko zapamiętałam go jako: pomocne, wesołe, pogodne, spokojne i uparte. Nie było z nim większych problemów. Myśle, że ładne imię dla chłopca.

Gość gość
Miałam na studiach dwóch wykładowców o tym imieniu. Jeden był starszy, w sumie był ok. Miał swoje powiedzonka, czegoś nauczył (a coś pominął bo w nas nie wierzył, ale mniejsza z tym). Dosyć konkretny i sprawiedliwy. Drugi miał gadane, lubił angażować się w różne konkursy, miał grupę studentów z którymi realizował swoje pomysły. Oprócz tego własne biuro itp. Ale osobiście nie za bardzo za nim przepadałam, trochę fałszywy był. Niby miły dla wszystkich a potem różnie było. Z imieniem Marek kojarzy mi się od razu aktor i coach Marek Kossakowski. Wydaje mi się, że to imię niesie ze sobą nawet fajny charakter.

Gość gość
Maminsynek

Gość gość
mendy społeczne Marki i Darki jednakowe

Gość gość
Sami dobrzy faceci.

Gość gość
Najgorsze imie