Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma uzywa papier toaletowy z makulatury za 2 złote..

Polecane posty

Gość gość

chwali sie tym w pracy ,że nie bedzie przeplacac za papier do d**y..kupuje jakis w carfurze czy gdzies za 2 zlote szary z makulatury ..obrzydliwe poprostu..

Gość gość
Ja też bym używała, tylko mi kibel zapycha :-)

Gość gość
Tez używamy w makro kupujemy jest bardzo dobry

Gość gość
Ja taki używam bo tylko na taki mnie stac

Gość gość
przecież i tak podcierasz nim tyłek, to czego ci potrzeba?

Gość gość
Wydajniejszy jest ten bialy :x te z Tesco ten najtanszy, to , cwierc takiej bialej rolki. Gdzie ten bialy w duzych pakach 36 sztuk juz od 14 zl albo 16 rolek - 11-12 zl( na promocjach oczywiscie) ok3,5zl wychodzi za 8 rolek. Tyle co ten zwykly makulaturowy w zwyklym sklepie i w zwyklej dlugosci na rolce.

Gość gość
Ja jak czasem u kogos musze skorzystac z wc i ma taki papier to jak sie podcieram to siki spływają po bokach bo ten papier nie wchłania. Kaczory :D

Gość gość
To się kùrwa księżniczki podcierajcie jedwabiem

Gość gość
Jedwab tez kiepsko chlonie!

Gość gość
No i dobrze, ekologiczny

Gość gość
A ja mam duza d**e i podcieram sie tylko nawilzonymi chusteczkami dla dzieci , juz tak robie od lat i nie wroce do papieru .

Gość gość
Ty się naucz poprawnej polszczyzny używać...

Gość gość
Kiedyś się tylko taki używało bo innego nie było i jakoś ludzie żyli :) Za dzieciaka miałam taki w domu i krzywda mi się nie działa. Dobrze, że w ogóle stać ich na jakiś papier, niektórzy nawet tego nie mają.

Gość gość
23:11- dokładnie. Dopelniacz-Używa (kogo? czego?)-papieru toaletowego. Jak można być takim ignorantem językowym :-( dramat.

Gość gość
ja załuje b, ze w biedronce nie ma juz tego szarego papieru, nie wiem czemu. Był znacznie tańszy, niz ten biały, do tego jest ekologiczny, i nie ma chemikaliów

Gość gość
Ja właśnie w biedronce taki kupuję ☺jest duuuza rolka , jest ekologiczny z makulatury i kosztuje ok.1,60☺ mamy przydomowa oczyszczalnie więc ważne co do niej się wrzuca a papiery celulozowe (te wszystkie wzorzyste i pachnave) długo i ciężko się rozkładają .nie chce innego papieru☺

Gość gość
dziś - ja kupuje własnie taka duza rolke, białego, nie sadze, zeby był ekologiczny, jest po ok. 1,60, a w tesci mozna kupic szary papier - kilka rolek za niecałe 2 zł bodajze. Rolki sa mniejsze, ale i tak chyba wychodzi z 3 razy taniej

Gość gość
Dokladnie. Ja nie uzywam szarego, bo kibel zapycha ale kupuje z celulozy najtanszy

Gość gość
A moja teściowa kupuje wyłącznie Reginę, żadnego innego nigdy w życiu nie kupiła. Jak nie ma go w osiedlowym sklepie, to jest w stanie zapieprzać na piechtę 2km dalej po ten papier do Tesco. To dopiero paranoja :o

Gość gość
Tez kupuje tylko Regine ,3 warstwowa. Quin ostatnio mialam z biedronki,ale do niczego. Co z tego ze troche tanszy,jak trzeba go uzyc duzo wiecej. Po probach innych papierow wrocilam do Reginy i uwaza za najlepszy papier.

Gość gość
Queen z biedry jest bardzo porządny, jest go dużo na rolce i jest gruby. Tak samo jak Alette czy jakoś tak z Rossmana. Osobiście nie jestem przywiązana do żadnej firmy ale zawsze sprawdzam czy jest właśnie gruby i czy dużo go na rolce. W Lidlu jest tak samo taki porządniejszy ale nie pamiętam nazwy. Wszystkie są w dużych zgrzewkach i kosztują w okolicy 11zł (w promo).

Gość gość
gość wczoraj To jest najlepszy papier, w kazdym razie najzdrowszy, bo nie jest sztucznie bielony, a tym bardziej sztucznie farbowany i perfumowany. x Karyny tego nie ogarniajo :P

Gość gość
23:11- dokładnie. Dopelniacz-Używa (kogo? czego?)-papieru toaletowego. Jak można być takim ignorantem językowym smutas.gif dramat. x Odmieniać nie umie, ale obgadywać na forum znajomą już pierwsza :P

Gość gość
do gość dziś Papier biały może być ekologiczny -wytwarzany specjalną technologią, nie wybielany Taki jest w rossmanie też kosztuje ok. 2zł i jest z makulatury. Nie widzę tutaj minusów... nie dosć że tańszy, ekologiczny to jescze nie widzę aż takiej różnicy między papierem za 5-6 zł. Może jak ktoś lubi zapachowe to nie bedzie chciał takiego ale ja akurat nie lubię tych zapachowych

Gość gość
23:03 czym ty się podcierasz? Jeszcze pewnie wrzucasz to do muszli. Po/je/bało cię? Te chusteczki się nie nie rozpuszczają! Kretynka do kwadratu. Od tego są chusteczki intymne dla kobiet, albo papier toaletowy nawilżany. Te produkty można spłukać w muszli 2-3 sztuki na raz. Ale po co kupić papier nawilżany, skoro chusteczki niemowlęce wychodzą taniej. Jeszcze tampon sobie w kiblu spuść.

Gość gość
Ja jak bylam mala to podcieralismy sie Trybuna Ludu i zyje :)