Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada z cyganem

Polecane posty

Gość gość

O Boże Boże Boże Bożenko, Jak mogłaś to robić z Cyganem? O Boże Boże Boże Bożenko, W czym jestem od niego gorszy? I Jezu Jezu Jezus Maria, Pękłaś serce moje. O ja pier... ja pier... ja pier... ...dolejcie mi wódki, W szklance utopię smutki. Nic tak nie boli jak zdrada... Zdrada z Cyganem. Baby trzeba pilnować, Albo się nie denerwować. Nic tak nie boli jak zdrada, No chyba ,że z Cyganką. Chłopu trzeba dawać, Albo się nie dziwić. On bił cię w du... du... dużym pokoju, A Ty mu obciągnęłaś... ...sweter bo miał gołe plecy, Nie chciałaś żeby się zaziębił. Czy o mnie kiedyś tak zadbałaś? Nie, a wręcz przeciwnie. Teraz idę do Barbary, Na nocne bary... bary... bary... Nic tak nie pachnie jak wódka, No chyba, że z kolegami, Wódkę trzeba żłopać, A nie z boku stać, stać, stać, stać, stać, stać... Póki stać mnie będę szalał, I zdrowia nie żałował. Każda dama ma cenę, Trzeba po prostu pytać, a nie czaić się z kwiatami. Nic tak nie wchodzi jak wódka, Wódka po disco polo. Disco czesze nutą, A polo alkoholo. Nikt tak nie kradnie jak Cygan, z cygańskiego taboru. Wykorzysta, okradnie, Szukaj wiatru w polu.

Gość gość
Bracia Figo Fagot. Z******te:)

Znam lepsze: Małgoś, Małgoś, Małgoś głupia, poszłaś za cyganem On okłamał, potem okradł i zostawił ciebie z brzuchem A nie mówiłem Małgoś kochana, nie idź dzisiaj do tego cygana Że coś cię nauczy cygańska przygoda, wątpię kochana, boś głupia i młoda. Roczek minął, żonie wybaczyłem i dziecię przyjąłem jak moje Jednak byłem głupi, bo gdy nie patrzyłem, zapiertolił mi portfel Nie chciał się przyznać nawet, gdy biłem a w księżycową noc uciekł do taboru A nie mówiłem małgoś kochana, wyskrob proszę tego cygana Cygan to złodziej i tak już zostanie, Pan Jezus w Biblii ma to zapisane Morał piosenki pewnie już znacie - znowu przyjechał, Małgoś poleciała Co jest z tymi babami, że jak suki w cieczkę lecą z cyganami Jak się nie wqvrwić moja kochana, że ty znów rodzisz małego cygana Nie rób tych oczu, to nic nie pomoże, współczucia szukaj w cygańskim taborze...

Gość gość
Miłość opętała mnie do pieknego cygana, Włosy,oczy czarne ma niczym u szamana Włosy,oczy czarne ma niczym u szamana Dari dari dari dari dari dari daj Dari dari dari dari dari daj Włosy,oczy czarne ma niczym u szamana Włosy,oczy czarne ma niczym u szamana Oj cyganie miły mój,jaki urok w tobie Ze dziewczyny z różnych stron rozkochałeś w sobie Ze dziewczyny z różnych stron rozkochałeś w sobie Dari dari dari dari dari dari daj Dari dari dari dari dari daj Ze dziewczyny z roznych stron rozkochałeś w sobie Ze dziewczyny z różnych stron rozkochałes w sobie Brzegiem rzeki chodze tak,mysląc o swym cyganie Bo za chwile miły moj przyjdzie na spotkanie Bo za chwile miły moj przyjdzie na spotkanie Dari dari dari dari dari dari daj Dari dari dari dari dari daj Bo za chwilę miły mój przyjdzie na spotkanie Bo za chwile miły moj przyjdzie na spotkanie Niech się dowie cały świat,jestem zakochana Cygan mój całował mnie do białego rana Cygan mój całował mnie do białego rana Dari dari dari dari dari dari daj Dari dari dari dari dari daj Cygan mój całował mnie do białego rana Cygan mój całował mnie do białego rana