Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato czy mógłbym cię wozić na imprezy w wyższych sferach

Polecane posty

Gość gość

jak chodziłabyś na nie beze mnie.

Gość gość
i przyjeżdżać po ciebie

Gość gość
Który normalny facet chcialby zeby jego kobita sama na imprezy jeździła i która nibt zakochana chciałaby jeździć sama wątpliwe

Gość gość
no właśnie nie wiem czy by mi się chciało jeździć, ale jeśli mój partner widziałby w tym jakiś problem, to nie jeździłabym

Gość gość
generalnie nie jeżdżę na imprezy po to, żeby zdradzać mojego męża i go na tych imprezach nie zdradzam, pomimo iż spotykam tam wielu mężczyzn, ale jeżdżę na te imprezy żeby spotkać się tam z ludźmi, których lubię

Gość gość
no właśnie nie wiem czy by mi się chciało jeździć, ale jeśli mój partner widziałby w tym jakiś problem, to nie jeździłabym x mam jednak nadzieję, że nie widziałby w tym problemu, jeżeli podczas tych imprez przez cały czas byłabym mu wierna. natomiast rozmowę czy taniec z innym mężczyzną nie uznaję jeszcze za zdradę

Gość gość
haaaloooooo ja bez mojego przystojniaka miśka na żadne imprezy nie chodzę- jeszcze jakieś leszcze chcieliby kleić się do mnie!

Gość gość
Kobieta zakochana niw bedzie miala przyjemności wyjść sama na ipmre nie będzie jej to bawić

Gość gość
dokładnie j/w!:) oooooooooo ktoś mnie rozumie [ duże źrenice jak u rudego kota ze Shreka]

Gość gość
niby fajnie razem,ale czy zakochanie oznacza zamontowanie się do siebie

Gość gość
taka zbyt imprezowa samotnie to rzeczywiście mogłaby nie być zakochana,ale nie wiem czy fajne jest aż takie przyssanie się do siebie,że zawsze razem

Gość gość
z doświadczenia wiem, że fajnie jest mieć też kawałek swojego świata, ale między partnerami MUSI być wzajemne zaufanie. jeżeli nie ma zaufania, wychodzenie osobno będzie przyczyną konfliktów w związku.

Gość gość
a ja bym ufał

Gość gość
Ty tak. a ja? jaką mam pewność? zobacz co jest teraz. piszesz ze mną a Twoja kobieta w drugim pokoju chodzi po ścianach ze złości :P

Gość gość
To znaczy ze ja szanujesz jak to jest to wszystko inne tez będzie tego wam życzę

Gość gość
gość dziś Ty tak. a ja? jaką mam pewność? zobacz co jest teraz. piszesz ze mną a Twoja kobieta w drugim pokoju chodzi po ścianach ze złości jezyk.gif x chcesz powiedzieć, że to jest normalne? że to jest zdrowa relacja?