Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym ją zainteresować?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu prowadząc swoją siostrzenice na zajęcia taneczne poznałem tam prześliczną instruktorkę. Roześmiana, blondynka i ten słodki aparat na zębach, figura jak marzenie. Tak mi zaparło dech w piersiach, że stałem jak wryty. Nie mogłem wydusić z siebie ani słowa. Po powrocie do domu stale o niej myślałem i chyba nie muszę mówić, że nagle znalazłem czas , żeby młodą odprowadzać i zabierać z każdych zajęć. Po 2 miesiącach robienia z siebie kretyna ona zagadała do mnie w sprawi3 zgody na konkurs taneczny. Była taka miła, ambitna, inteligentna.. Gdy odprowadzałem małą do domu wpadłem na pomysł, żeby poprosić siostrę o jej numer. Zaczęła wypytywać itp ale w końcu uległa i mi podała. Napisałem do niej. Na początku takie szmery bajery aż padła propozycja pierwszej kawy. Zgodziła się. Kupiłem róże i popędziłem jak dziki na spotkanie godzinę wcześniej niż planowaliśmy. Ona cały czas się uśmiechała, pytała o mnie, moje zainteresowania itp, opowiadała także o sobie. Nie mogłem uwierzyć jaka ta kobieta jest pewna siebie i jak mocno spełniona jest zawodowo. Dowiedziałem się, że taniec to jej pasja ale poza nim zajmuje się czym innym. To typ kobiety, której ciężko zaimponować. Bedąc z nią w jednym pomieszczeniu nie ma mocnych na to, żeby na nią choćby nie spojrzeć. Okazało się, że uwielbia także sport. Już ponad 3 miesiące biegamy razem codziennie, a ja nie potrafię przełamać się, żeby zrobić krok do przodu. Obawiam się porażki. Boję się, że utkne w frendzone na zawsze. Może ktoś był w podobnej sytuacji i mógłby mi troszeczkę pomóc w komentarzu bądz na priv. Zgłupiałem totalnie, nigdy nie miałem problemów z kobietami, aż tu nagle kobieta o takim spojrzeniu, że na widok jej niebieskich oczu kopara opada. Czym ją zainteresować, jakoś przybliżyć do siebie? Wiem, że jestem już daleko w tej znajomości ale chce być jeszcze bliżej. Proszę o pomoc :/

Gość gość
Po prostu jej powiedz, co czujesz- im wcześniej sie dowiesz na czym stoisz tym lepiej.

Gość kobietaatrakcyjnabardzo
dam Ci radę: jeśli chcesz ją zdobyć wykaż się inicjatywą i przestań zastanawiać się jak zaimponować i nie pajacuj. Sama jestem atrakcyjna i powiem Ci że mam dość facetów którzy robią z siebie idiotów, ja chcę żeby ktoś wreszcie normalnie mnie złapał za rękę na spacerze, przytulił i pocałował a nie zachowywał się jak w towarzystwie lalki czy święconego jajka. Im bardziej dasz jej normalności tym lepiej

Gość kobietaatrakcyjnabardzo
i w żadnym wypadku nie zaczynaj na tym etapie wyznań miłosnych bo Ci ucieknie !

Gość gość
Ale ja myśle, że ona coś podejrzewa. Taki mętlik mi w głowie robi.. Nie umiem się przy niej skupić, jak ostatnio napisała miłego dnia tygrysku to jak tchórz nie odpisałem jej..