Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci są przystojni?

Polecane posty

Gość gość

Ile macie lat, ile jestescie razem? Czy wasz facet jest przystojny (OBIEKTYWNIE)? Ma wyrzeźbione ciało? Ładną twarz? Czy po prostu kochacie go za wnętrze ;) Jeśli tak, jak to się przekłada na łózko?

Gość gość
14:53 o k****, ale volksdeutche! :P

Gość gość
moj facet jest bardzo przystojny, ale glupi jak but i rozpieszczony. Ma 33l, 190cm, 85kg wysportowana sylwetka, zarost, brunet, czarne oczy. Na poczatku wlasnie mnie to do niego przyciagnelo, a teraz, po 8 latach podoba mi sie lysy facet z brzuchem 10 lat starszy ode mnie (nie, nie chodzi o kase)

Gość gość
Mój nie jest przystojny ale jest wysoki (185cm) i ma ładny profil. Ale sylwetkę ma średnią, twarz taka czosnkowa, no widać że to Polak. Ale z profilu jest całkiem całkiem. Aha nogi ma ładne jak piłkarz, bo dużo biega i gra w piłkę. Ramiona ma dosyc wąskie. Ale co ciekawe to nawet tacy jak on szukają modelki. Wystarczy ze przytyje 5 kg i juz nie chce sexu ze mną uprawiać. Mimo ze sam nie wyglada jak cud świata...

Gość gość
To po co z nim uprawiasz sex jak robi takie problemy

Gość gość
moj ma 185,waży sobie dobrze.jestesmy ze soba prawie 2 lat...jest brunetem o niebieskich oczach . jestem starsza od niego 2 lata.on ma 26....mam nadzieje,ze mnie nigdy nie rzuci dla mlodszej bo my kobiety niestety sie szybciej starzejemy. zawsze chcialam starszego faceta,nawet o 10 lat...dojrzaly,doswiadczony,ktory chce stabilnosci no i bede sie przy takim mlodziej czuc....ehh zobaczymy co pokaze zycie,bo niestety w tych czasach zdrada za zdrada,rozwody...przykre.

Gość gość
Naiwna stara idiotka. Żaden facet nie zwiąże się na stałe ze starszą kobietą, chyba że nieudacznik co szuka opiekunki i sponsorki. Normalny mężczyzna do stałego związku szuka kobiety młodszej, +/- 5 lat.

Gość gość
Mój ma trochę za duży nos i bardzo wąskie usta, niestety córka odzieiedyla te dwie cechy jego wyglądu, mogła tylko jego oczy odziedziczyc bo ma ładne a resztę po mnie. Takie z niego 5,5/10

Gość gość
W miarę przystojny tylko ma za małego penisa ale dajemy rade w wybranych pozycjach. Jak się nie ma co się lubi..

Gość gość
nie ma za małego tylko ty jesteś tam r*******a jak wiadro

Gość gość
Jakie wy okrutne haha :D

Gość gość
Jestem ciasnuutka idioto, a mąż naprawdę nie ma się czym pochwalić :)

Gość gość
ta ciasniutka pewnie masz wiadro

Gość gość
Wiadro to ty masz w głowie imecylu, pewnie masz małego ptaszka i dlatego to oburzenie, nie dziwie się ale od tego ci ptaszek nie urośnie :)

Gość gość
Mój moze nie jest ma duzy brzuch i jest niski i mnie wogole nie pociąga jestem z nim z przyzwyczajenia, niedługo go rzucę. To największa pomyłka w moim życiu on mnie bardzo kocha i boję się mu złamać serce ale z tego nic nie bazie

Gość gość
Imbycel to cie robił masz rozjebaną pisssdeee

Gość gość
A Ty mikropenisa to jest gorsze podludziu.

Gość gość
do mikropenisa to mi sporo brakuje lasko z r*******a pisddą

Gość gość
Jestem ze swoim dopiero 7 miesięcy, ale znaamy się długo :) Jest wysoki, 196cm, włosy ciemny blond, czy przystojny jest hmm, dla mnie jest ale ma wredne rysy twarzy, troszkę krzywe zęby, ale nikt nie zwraca na to uwagi, duży nos, Sylwetka, jest bardzo chuudy ale wysportowany, postawa jak żołnierz (ma zamiar nim zostać) a nogi ma takie chude, silne bo gra w piłkę. Jednak kocham go za wnętrze, z wyglądu wygląda na twardziela, wrednego.. ale wnętrze, jest bardzo wrażliwy, romantyczny, trochę dziecka w nim widzę, kochany jest bardzo!

Gość gość
Piszcie dalej :p ;o

Gość gość
gość wczoraj nie dość ,że ma małego jak paluszek u ręki ( dla niego każda jak wiadro, bo ma sprzęt jak liliput), to jeszcze głupek:d