Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi się zrobiło

Polecane posty

Gość gość

mojego własnego dziecka. Wróciłam dziś do domu dużo wcześniej, bo strasznie źle się czuję i zastałam taki widok. Niania rozłożona na kanapie obok niej moja córeczka ogląda tv. Młoda bez śniadania, bo niania nie zdążyła podać i pielucha po nocy tez nie zmieniona. Nie wiem co dalej ale z nianią raczej rozwiążemy współpracę. Nie chcę by ktoś taki zajmował się moim dzieckiem . Ale byłam głupia.

Gość gość
matka jest od tego zeby sie dzieckiem zajmowac. zachcialo sie gonic za kariera, bylo dziecka nie robic

Gość gość
I dlatego zrezygnowałam z pracy, zmienilam właściwie na pracę w domu, bo za dużo się nasłuchałam o niani. Trudno, praca to tylko praca, nie mówię, bo tęsknię do ludzi, ale wolę mieć swoje dziecko na oku i sama o nie zadbać. Z tym, że ja mogę sobie pozwolić na taki pobyt w domu z dzieckiem, bo finansowo jest bardzo dobrze. Gdybym nie miała takich środków finansowych, to pewnie też zmuszona byłabym zatrudnić nianie lub dać dziecko do żłobka.

Gość gość
Teraz do końca tygodnia mam zwolnienie potem 2 tygodnie ferii a potem zobaczymy. Nie mogę przeżyć, że tak się dałam nabrać.

Gość gość
Jak kiedyś się zdecydujesz na nianie to odłącz tv , pochowaj piloty , cokolwiek. Gorzej że zawsze moze cos dziecku włączyć na komórce.