Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało się! Zasrywacz w formie skryptu do osadzenia w ruchu sieciowym!

Polecane posty

Gość gość

Tj skrypt java, który za pomocą ataku Man In The Middle można osadzić w ruchu sieciowym dowolnej sieci wifi, do której ma się dostęp. I w ten sposób możesz zrobić tak, że wifi twojego sąsiada będzie atakowało kafeterię spamem za każdym razem, gdy warunek w skrypcie zostanie wykonany, a warunkiem może być wszystko, poczawszy od nieskończonej pętli po tak egzotyczny wyzwalacz jak każdorazowe załadowanie dowolnej strony. Jeżeli w przeciągu godziny od teraz nastąpi atak zasrywacza to oznaczać będzie, że wszystko działa. + zmieniłem mu proxy na nowe :D

Gość gość
Brawo ty debilu

Gość gość
Debil to z definicji osoba o małym ilorazie inteligencji a do poprawnwgo wykonania tego, co ja tu opisałem trzeba mieć dosyć dużą wiedzę z zakresu informatyki (musisz np wiedzieć jak postawić transparentne proxy przez które zostanie przekierowany cały ruch sieciowy, umieć odfiltrować wszystkie pakiety i wstrzyknąć skrypt w odpowiedni fragment, itp) oraz posiadać odpowiednie zaplecze sprzętowe.

Gość gość
A no to przepraszam sawancie

Gość gość
Jak widać działa :D To teraz pozostaje opracować wersję, która po wstrzyknięciu w ruch sieciowy mogła by działać niezależnie, bez potrzeby robienia transparentnego proxy.

Gość gość
nie widzę żeby działało, przecież nie leci żaden spam