Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z mezem

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam wielki problem z mezem.Zrobil kurs i podchodzil do egzaminu juz 5 razy.Wydal juz ponad 3 tysiace a nadal nie osiagnal celu.Znowu wykupil dwie godziny i egzamin 6.Nie moge mu wybic z glowy tego bo jest uparty jak osiol.Ma w nosie ze wydaje pieniadze.Owszem przydaloby sie ale ktos kto tyle razy oblal jest za glupi aby sie udalo.Sama nie mam prawka i robie sobie wyrzuty bo troche mu dokuczalam porownujac do faceta siostry i paru przyjaciolek ktorzy maja i nawet troche zachecalam ze przeciez moglibysmy uniezaleznic sie od pociagow i przyda sie kiedy bedzie nas troje.Zaluje dzis ze sie nie ugryzlam w jezyk bo nie wiedzialam ze nie jest zdolny sie nauczyc.Nie wiem juz jakich uzyc argumentow aby sobie juz darowal i nie wywal kolejnej kasy w bloty.Do tego czlowieka nic nie dociera jak grochem o sciane.Co robic ?

Niestety tak jest z egzaminami na prawo jazdy... znam osoby, które podchodziły kilkanaście razy, bo były tak zestresowane, że robiły głupie błędy lub po prostu egzaminator był tak czepialski, że oblewał. Musisz być wsparciem dla męża, a nie jeszcze go dobijasz.

Gość gość
nie ma facet szczescia i tyle, nieraz dobrego kierowce obleja a osiol jezdzi po pierwszym egzaminie.A ty zle robisz ze go zniechecasz.wiele zalezy od instruktorow i egzaminatorow.Ja zdawalam za granica, po Polsce bym sie nie odwazyla jezdzic ani zdawac,wiem ze sa wymagania z kosmosu, podziwiam ludzi ktorzy maja polskie prawko, 5 razy oblane to jescze nic, ludzie podchodza i 20 razy, daj mu kobieto szanse, chyba poczucie wlasnej wartosci jest wazniejsze niz kasa, co jesli wpadnie w depresje?Powodzenia, mnie tez wiele osob zniechecalo bo poczatki byly kiepskie

Gość gość
Znam dziewczynę co zdala za 7 razem i lacenie wyjezdzila ponad 100h ! Podziwiam ja za upór i dazenie do celu ale z ciebie żona maskara

Gość gość
Nie masz prawka a jemu dosrywasz. Jakbys zdala za pierwszym razem to moze i bys sie mogla wymadrzac. Zdanie egazminu to nie jest rowne z umietnoscia jazdy tylko ze szczesciem.

Gość gość
No taaa bo umiejetnosc jazdy sie nie liczy :D

Gość gość
Najpierw wchłoń wiedzę że to nei kasa wyrzucona w błoto tylko do cudzej kieszeni. Pomimo wielu afer egzaminatorzy dalej kręcą wałki żeby jak najwięcej kasy z kogoś wyciągnąć. Niech mąż poszuka w innej najlepiej mniejszej miejscowości i zda od ręki.

Gość gość
Głupia baba. Sama nie masz prawka a męża zniechecasz. Brawo żono, brawo. Powinien ci w ryj dać za takie wsparcie albo jak zda to wywieźć w UJ!