Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na weselu znajomych był wolny młody chirurg, wszystkie desperatki się rzuciły

Polecane posty

Gość gość

No bo nie wiem czemu chłopak sam. Ciemny, przystojny, 33 lata. Zapowiada się na świetnego lekarza, do tego super miły. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie laski są chytre. Jedna przed drugą do niego się wdzięczyły. Natomiast ja z racji tego, że pracuje na stacji nie miałem wogole nawet nuty zainteresowania. Bo wszystkie Pan doktor to, pan doktor tamto

Gość gość
te desperatki też były same jak pan chirurg?

Gość gość
A ty do której byś podbijal? Do cebulowej bezzebnej laski która pracuje na stacji czy pięknej pani doktor? Trzeba było się uczyć

Gość gość
Jeśli był miły, kulturalny, taktowny i dobrze się prezentował to nic dziwnego, że miał powodzenie, bez względu na wykonywany zawód. Ja bym nawet nie chciała mieć męża lekarza, dużo pracują, mają dyżury w święta czy niedziele a dodatkowo to zawód obciążający psychicznie i często odbija się na empatii człowieka i jego życiu rodzinnym. Nie chciałabym jednak tez mieć prostaka złego na cały świat, kipiącego z zazdrości że ktoś ma lepiej, nieuka i ignoranta.

Gość gość
A co na weselach nie ma wolnych panienek, nawet jak przyjdą z jakimś chłopakiem, a nie są w związku to podbijaly do tego lovelasa

Gość gość
Mnie zaskoczyło, że niemal wszystkie wiedziały, że to lekarz i do tego wolny, skąd takie info? Baby są interesowne

Gość gość
Baba sa interesowne bo zadna bidy nie chce klepac...sama bym poleciala na doktorka niz na robola bylejakiego.A dla zdesperowanych rozpulchnionych macic 30 to kaseczek mega hihi

Gość gość
kłamiesz a ten temat to prowokacja

Gość gość
No, ale dlaczego takie bezwzględne jesteście, nie mogę tego zrozumieć, nie ma miłości? Liczy się kasa? brakło jeszcze, żeby mu któras loda zrobiła

Gość gość
Prowokacja? Realna sytuacja z nie tak dawna, naszlo mnie na refleksje

Gość gość
ty mu mogłeś zrobić

Gość gość
Bardzo śmieszne szlaufy

Gość gość
szlaufa już wyszła z obiegu, a teraz zrób laskę chirurgowi, może zatrudni cię na sprzątacza

Gość gość
Takie mam o Was zdanie

Gość gość
A mi stare panny p*****la w moim temacie, ze nie podrywaja! :D co za glupie kretynki... w sumie to wiedzialem, ze p*****la glupoty i podrywaja, ale samo to ich klamliwe zarzekanie sie jest juz wystarczajaco zalosne. :D

Gość gość
a pajac od starych panien i chirurga to ta sama osoba.Widać po błędach , i bełkocie.Potrafisz napisać poprawnie jedno zdanie? Poucz się dziecko, masz ferie , choć na twój wrodzony debilizm nic nie pomoże

Gość gość
Widzisz, mylisz się, autor jest inny, pozdrawiam.

Gość gość
nie mylę się.Wczoraj pisałeś jako gość na stówę.Stylu nie zmienisz

Gość gość
19:27 niestety, ale bsie mylisz tak samo jak mylisz sie co do tego, ze ktos cie poderwie stara panno! :D

Gość gość
Ale po co ten temat? Facet atrakcyjny, to wzbudza zainteresowanie. Co w tym niezwykłego?

Gość gość
No raczej bogaty, a przynajmniej wybitnie się zapowiadający

Gość gość
No raczej bogaty, a przynajmniej wybitnie się zapowiadający

Gość gość
Lekarze do czasu zrobienia specjalizacji w wieku 40+ zarabiają grosze, więc z tą kasą nie przesadzaj.

Gość gość
synek wymyśl coś pisałam ci już.Potwierdzasz tylko ,że masz niedorozwój w stopniu znacznym.Zaczynam współczuć twojej rodzinie , bo chyba muszą opiekować się tobą do końca życia.Jak już tworzysz prowo, to jakieś z polotem, bardziej błyskotliwe , twoje są takie monotonne.

Gość gość
Tak zarabiają grosze hahaha ufasz tej papce z telewizji widzisz, a jak Ci powiem, że rezydent kosztem wolnego czasu może zarobić nawet 15 000?

Gość gość
Teraz im jeszcze zwiększą do 3700 podstawy

Gość gość
Milionerzy z kafe haha lekarze biedni haha

Gość gość
Dokladnie, kosztem wolnego czasu. Nie no, jasne, marzeniem każdej kobiety jest mieć partnera, który siedzi w pracy 70h w tygodniu. Atrakcyjność młodego lekarza wynika z czego innego, niż zarobki - bo, jeżeli ma sie jakiekolwiek pojęcie o tym zawodzie - przez długi czas są marne.

Gość gość
Poza tym dolicz sobie koszty ciągłego kształcenia. Wiesz ile może kosztować specjalistyczny podręcznik? Wiesz ile kosztują opłaty konferencyjne?

Gość gość
A 3700 podstawy (bez dyżurów, czyli de facto bez pracy ponad etat) to ja zarabiałam w pierwszej pracy, zdecydowanie mniej odpowiedzialnej niż praca lekarza.