Gość gość Napisano Luty 8, 2018 Pitica wprosiła sie chyba nieodpowiednie:) Milo byloby jakbyscie mnie przyjeli ;) co do pączków to dzisiaj chyba zjadłam ze 15 sztuk ;) i juz oddychac nie moge od przeeżarstwa :D Ale co mi , raz się umiera :P x Ho no nie, ja przy niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 a ja zjadłam 4, ale oficjalnie przyznaję się tylko do dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 ale nie jakieś wymyślne z ajerkoniaczkiem czy tam z jakimś innym czymś ach i och, tylko z dżemikiem zwykłym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 to znaczy, to chyba marmoladka była jeśli ma to jakieś znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 Ja po każdym zjedzonym pączku ... oblizuję palce , każdy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 no dobra, nie roztrząsajmy już tego tematu czerwone to było, słodkie i pyszne, mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 Ktoś tu siuę chwlił jeszcze że z adwokatem . Ja równiez pochwalę sie pączkami z makiem . Najlepsze na świeeci i ogromne balony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 rany, ja chyba też oblizuje palce po pączku teraz się zastanawiam co jeszcze robię po tym pączku 0_0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 Ktoś ma ... myśli O_o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 ale gdzie? ja? nie, bo ale kto? bo ja nie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 ale może ja... albo ten obok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 no, jasne że nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=XkKulSH2nNc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Luty 8, 2018 Marilyn ? dawno nie słuchałam :) A ja w ramach dogadzania sobie, byłam na wołowinie z prawd******** Niebo w gębie. Kulinarny orgazm. W takich chwilach miałabym chęć wytatuować sobie imię kucharza na ... jakiejś części ciała haha :D Na szczęście po opamiętaniu się wracam do starych metod inwigilacyjno śledczych. Wyniuchałam kto, co i czekam na przepis ;) Ktoś może na drugiej zmienia dzisiaj ? Nie ? Szkoda. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Luty 8, 2018 Hmm też oblizuję https://youtu.be/soTn9p3Adpw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingBruceLee 0 Napisano Luty 8, 2018 Ja się melduje :) 6 pączków opitoliłem :) Szkoda że w tych sześciu, nie było dwóch kobiecych ;) Przyozdobiłbym je lukrem osobiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingBruceLee 0 Napisano Luty 8, 2018 Zapchaliście pączkami! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ptica Napisano Luty 8, 2018 Bawcie się dobrze {czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingBruceLee 0 Napisano Luty 8, 2018 Zostań Ptico :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 zostań tylko nie marudaj bo teraz właśnie rozmawiamy o mięsku a konkretnie o wołowince, mrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 takiej zawijanej w roladke gdzie bierzemy płachetke wołową dodajemy do środka ogórek kiszony, boczuś, cebulke lisek laurowy, ziele angielskie i zawijamy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 następnie rozwijamy bo sobie przypomnieliśmy że nie wysmarowaliśmy mięska od wewnątrz musztardką więc rozwijamy, wyciągamy to wcześniej włożyliśmy smarujemy wnętrze musztardką, następnie władamy z powrotem ten ogórek, boczek, cebulkę, zawijamy niteczką i chlup na patelnie z rozgrzanym olejem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingBruceLee 0 Napisano Luty 8, 2018 Cielęcince ;) Jest delikatniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 następnie przypomnieliśmy sobie że zapomnieliśmy o soli i pieprzu ale niestety roladki się już smażą więc nic się już niestety nie da zrobić więc tylko soli się po wierzchu i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Luty 8, 2018 haha :) jakbym czytała bloga kulinarnego, ładnie, ładnie ;) x Cześć Bruce :) Ptica przeleciała, poskubała i frrrryyyy w świat ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Luty 8, 2018 Sól wołowinie nie służy na tym etapie. Musztarda wystarczy, chociaż pieprzu szkoda faktycznie. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 a po upieczeniu się konsumuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 jak już wszyscy zjedzą i nikt się nie kapnie no bo kto by się tam kapnął co je przyznajemy się bez bicia że roladki były z mięska wieprzowego, a nie wołowego bo z wołowinką jest za dużo pierzenia w sensie za duzo pitolenia się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Luty 8, 2018 taaa Dobrze, że jestem najedzona, bo by mi język uciekł do :P x A po jedzeniu dobrze jest się poruszać ;) Spacerek ? :D https://youtu.be/OmVuOikPzz8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 znaczy mam zabierać swoje roladki i zamknąć drzwi z drugiej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach