Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Chi

Chi

Polecane posty

:D :D Nie gotuję. Piję wino i oglądam transmisję na żywo Tomka Sekielskiego. :) Ale od rana stałam przy garach, bo miałam na obiedzie kilka osób z rożnymi upodobaniami. Nie będę wymieniać, bo nie chcę wyjść na wariatkę - dużo tego było, ale muszę Ci polecić moją zupę gulaszową podrabianą bo z kurczaka. Gotuje się błyskawicznie i zwala z nóg podobno :) W sumie nie wiem po co ją reklamuję skoro przepisu jako takiego nie mogę podać, bo wszystko jest " na oko" i " na smak" :) Mówiąc poważnie jeśli będzie ktoś reflektował to podam ogólny opis. Co do seriali to biję się z myślami. Zaczęłam właśnie "Podręczną" i wciąga a rano pobudka o szóstej ech

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kochana gulaszową mam opanowaną. Powiem Ci Chi w sekrecie że szparagowa wyszła bomba. Choć muszę coś jeszcze po swojemu zmodyfikować bo nie wszystko po mojemu. Ale cel w punkt.:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cieszę się :) Dostałam przed chwilą wiadro szparagów białych prosto z pola. Nie wiem kto to obierze :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ptysiowy
Co mi po przepisie jak mam dwie lewe ręce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
i że ja niby mam pchnąć ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
poproszę stronę 75

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
i jeszcze raz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ptyś, dwie lewe ręce są akurat w klimacie wiadra szparagów. Wpadaj :D:D Dobranocka, bo zaraz wstaję :O i Kovacs mniam ;) https://youtu.be/ikS_C8DynWw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wiedzę, że przez weekend kszątaliście się w kuchni. Ja ugotowałam botwinkę, była pyszna z młodymi ziemniakami, niestety te ziemniaki nie są jeszcze nasze krajowe i dlatego smak jest trochę inny. Ale jak człowiek spragniony czegoś innego to wszystko smakuje, witam Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Hej. A ja nie przepadam za botwiną. Buraki jakoś nie rajcują mnie. Ale jem bez emocji.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie wszyscy Ho posiadają takie umiejętności kulinarne jak ty, dlatego uważam, że należy cieszyć się tym co możemy przygotować kochanej osobie i jak to podamy. Zawsze możemy czegoś nowego nauczyć się i zabłysnąć w kuchni i tak kurczę zrobię, poczytam na necie o twojej zupie i przyrządzę ją Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Mi jeszcze 10 lat temu umiałem zrobić jajecznicę i kakao. Sytuacja zmusza że uczymy się i jeszcze jeden warunek chcieć to móc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Zupa nie moja. Ale wkrótce bedzie i moja.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ho co takiego się stało,że zacząłeś gotować, potrzeba czy przyjemność? Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Wszystko po trochu. A że polubiłem to robić bo wychodziło i smakowało i można czerpać frajdę że komuś smakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To chyba czujesz się w kuchni jak ryba w wodzie, pozazdrościć tylko Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Bez przesady. Jestem amatorem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzien dobry marynarzu! Milo Cie spotkac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A kto tu jest marynarze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kto jest, to wie :-) pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marynarz jedyny w rodzaju
Pozdrawiam i i ja. Wpadaj częściej. Marynarz upadły nie wie jednak kto tak pozdrawia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ho dla twojej wiadomości, wczoraj kupiłam szparagi i działam dzisiaj po pracy w kuchni, sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie? Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moge tylko potwierdzic on lubi sobie dobrze zjesc takze uwazaj :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho
Mi ale jakby co blender masz? ;) Gotuj gotuj. Taka to samo zdrowie. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak blender mam, nie najnowszej generacji, ale jakoś poradzę sobie. O końcowym efekcie dam znać Mi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×