Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 https://youtu.be/M_kTSBqQkME Niesamowita :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapitan Jack Sparrow 27 Napisano Maj 13, 2018 Hej to się nazywa mieć szczęście.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapitan Jack Sparrow 27 Napisano Maj 13, 2018 Nie może to być byś sama tu puszczała miuzikę. Słyszałem że pewien kolo jedzie z kwiatami. Słyszałaś coś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapitan Jack Sparrow 27 Napisano Maj 13, 2018 Chi? Gotujesz na jutro? :P Wiesz bo ja zara film bedę oglądał. Wersal. Sezon 3. Naczynajet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 :D :D Nie gotuję. Piję wino i oglądam transmisję na żywo Tomka Sekielskiego. :) Ale od rana stałam przy garach, bo miałam na obiedzie kilka osób z rożnymi upodobaniami. Nie będę wymieniać, bo nie chcę wyjść na wariatkę - dużo tego było, ale muszę Ci polecić moją zupę gulaszową podrabianą bo z kurczaka. Gotuje się błyskawicznie i zwala z nóg podobno :) W sumie nie wiem po co ją reklamuję skoro przepisu jako takiego nie mogę podać, bo wszystko jest " na oko" i " na smak" :) Mówiąc poważnie jeśli będzie ktoś reflektował to podam ogólny opis. Co do seriali to biję się z myślami. Zaczęłam właśnie "Podręczną" i wciąga a rano pobudka o szóstej ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapitan Jack Sparrow 27 Napisano Maj 13, 2018 Kochana gulaszową mam opanowaną. Powiem Ci Chi w sekrecie że szparagowa wyszła bomba. Choć muszę coś jeszcze po swojemu zmodyfikować bo nie wszystko po mojemu. Ale cel w punkt.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 Cieszę się :) Dostałam przed chwilą wiadro szparagów białych prosto z pola. Nie wiem kto to obierze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ptysiowy Napisano Maj 13, 2018 Co mi po przepisie jak mam dwie lewe ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 i że ja niby mam pchnąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 poproszę stronę 75 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 i jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 13, 2018 Ptyś, dwie lewe ręce są akurat w klimacie wiadra szparagów. Wpadaj :D:D Dobranocka, bo zaraz wstaję :O i Kovacs mniam ;) https://youtu.be/ikS_C8DynWw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 Wiedzę, że przez weekend kszątaliście się w kuchni. Ja ugotowałam botwinkę, była pyszna z młodymi ziemniakami, niestety te ziemniaki nie są jeszcze nasze krajowe i dlatego smak jest trochę inny. Ale jak człowiek spragniony czegoś innego to wszystko smakuje, witam Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 14, 2018 Hej. A ja nie przepadam za botwiną. Buraki jakoś nie rajcują mnie. Ale jem bez emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 Nie wszyscy Ho posiadają takie umiejętności kulinarne jak ty, dlatego uważam, że należy cieszyć się tym co możemy przygotować kochanej osobie i jak to podamy. Zawsze możemy czegoś nowego nauczyć się i zabłysnąć w kuchni i tak kurczę zrobię, poczytam na necie o twojej zupie i przyrządzę ją Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 14, 2018 Mi jeszcze 10 lat temu umiałem zrobić jajecznicę i kakao. Sytuacja zmusza że uczymy się i jeszcze jeden warunek chcieć to móc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 14, 2018 Zupa nie moja. Ale wkrótce bedzie i moja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 Ho co takiego się stało,że zacząłeś gotować, potrzeba czy przyjemność? Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 14, 2018 Wszystko po trochu. A że polubiłem to robić bo wychodziło i smakowało i można czerpać frajdę że komuś smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 To chyba czujesz się w kuchni jak ryba w wodzie, pozazdrościć tylko Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 14, 2018 Bez przesady. Jestem amatorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 Dzien dobry marynarzu! Milo Cie spotkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 A kto tu jest marynarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 kto jest, to wie :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marynarz jedyny w rodzaju Napisano Maj 14, 2018 Pozdrawiam i i ja. Wpadaj częściej. Marynarz upadły nie wie jednak kto tak pozdrawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Maj 14, 2018 https://youtu.be/M7Sfgc73-sQ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2018 Ho dla twojej wiadomości, wczoraj kupiłam szparagi i działam dzisiaj po pracy w kuchni, sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie? Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2018 Moge tylko potwierdzic on lubi sobie dobrze zjesc takze uwazaj :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ho ho Napisano Maj 15, 2018 Mi ale jakby co blender masz? ;) Gotuj gotuj. Taka to samo zdrowie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2018 Tak blender mam, nie najnowszej generacji, ale jakoś poradzę sobie. O końcowym efekcie dam znać Mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach