Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa62

Mój facet woli spędzić urodziny z matką niż że mna

Polecane posty

Gość Ewa62

Mój chlopak spędził urodziny z matką i siostra mimo że ja przygotowałem też niespodziankę... wykrzyknął że wszystko popsulam. Ze mam mu nie robić niespodzianek bo ma je gdzieś i nie umiem je organizować. jesteśmy 4 lata że sobą jest nam dobrze ale ciągle są o nie kłótnie i że niby wszystko jest moja wina. One są na 1 miejscu a ja nie wiem co robić

Gość gość
Uciekać stamtąd. Chłopak cie nie szanuje i nie będzie. Skoro woli z mama i siostra spedzic urodziny to niech i je w******y skoro ty nic nie potrafisz i robisz do d**y. Mamusia zrobi mu lepiej, daj spokoj,s zkoda czasu na taki zwiazek.

Gość gość
Znam to. Trochę inna sytuacja a jednak podobna. Mój mąż ma urodziny 15.maja . W ten sam dzień wypadają imieniny mojej teściowej. Raz zorganizawałam dla nas wycieczkę tylko dla dwojga, taki prezent. Obudziłam męża tortem, mówię zbieraj się, nie ma czasu. A on ze jest dopiero 10. Rano a on u mamy ma być na 14. Powiedziałam, że mame odwiedzi wieczorem, teraz jest jego dzień a ja mam dla niego kilka atrakcji. Na to on dosłownie się wściekł, że to istotne święto jego matki a nie jego, że mam mu się wiecej w plany nie wp*****lac, bo przecież oczywiste było ze pojedziemy do niej. A kilka lat wstecz, rok w rok narzekał ze matka większą pompę robi ze swoich imienin niż z jego urodzin i ze zawsze tak było, nawet za dziecka, goście przyjeżdżali, składali teściowej życzenia, a o nim nikt nie pamietal . Chciałam żeby to się odwrócilo, żeby pokazał matce ze to jest jego święto. Trudno. Od tamtej pory nawet życzen mu nie składam.

Gość Ewa 64
Mam takie myśli ale tle nas łączy zabardzo nie mam dokąd pójść... mieszkamy razem pracuje w naszej firmie musiałabym to wszystko rzucić i zacząć od zera nie wiem czy dam radę...

Gość Ewa62
Właśnie raz na nie narzeka kłóci się przyznaje mi rację że są wredne i w ogóle a za chwilę wszystko winna ja nawet w Boże Narodzenie nie spędził że mną tylko z matką i siostra..:/ powiedział że wszyscy byli zadowoleni ze mnie nie ma.. a ja tyle dla nich wszystkich zrobiłam...:/

Gość gość
Twój chłopak sprawia wrażenie niezbyt zrównoważonego emocjonalnie. Musisz sama sobie odpowiedzieć, ale może lepiej mała wolta teraz (zmiana pracy i wyprowadzka) czy emocjonalny rollercoaster przez całe życie

Gość gość
To chyba zrozumiałe, że bliska rodzina (matka, siostra) są ważniejsze niż niespokrewniona baba.

Gość gość
9.42 nie zrozumiale a wręcz chore

Gość gość
pewnie sie piepszy ze swojom starom