Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tutaj jacyś perwersyjni faceci?

Polecane posty

Gość gość
A mnie piss zawsze brzydził, nie rozumiałam jak można czuć tym podniecenie, aż...jakis czas temu z kochankiem pojechaliśmy na seks do hotelu, tam po ostrym pieprzeniu on położył się nagle na podlodze i kazał mi cipką usiąść na swojej twarzy, chciał mi wylizać cipkę. Zaczelam pocierać c**a po jego twarzy, po dłuższej chwili, kazał mi wstać, stanać nad nim w rozkroku z wysunięta c**a i zlać się na niego. Tak też zrobiłam, było niesamowicie, nabrzmiala cipka aż pulsowala, ja byłam tak podniecona że szok, a on zalany. Wziął mnie potem posadził na k****a i zerżnął. Odlot!

Gość gość
A co to wszyscy zniesmaczeni pissem koleżanki haha ;)

Gość gość
Piss jest boski ja uwielbiam jak facet sika mi na cyce

Gość gość
Mnie piss póki co nie kręci nigdy nie próbowałam więc na jego temat się nie wypowiem

Gość gość
14.31 - a Ty lubisz zlać się na faceta?? Masz doświadczenia? Może fantazjujesz o tym i..chcesz to spełnić?

Ja chciałem być perwersyjny, ale zaczęło się od chama po homoseksualistę na stosunkach z nieletnimi kończąc. :O Zrobili ze mnie totalne dziadostwo. Aż tak bardzo sobie na to nie zasłużyłem, choć nie byłem doskonały i nadal nie jestem. :( Ciągle się uczę ;)

Gość gość
Ja też piss na faceta, ale tylko w plenerze.

Gość gość
Piss to chyba od pissdnijcie się w łeb

tak jestem perwersyjnym facete bardzo uwielbjam pić piss od pań Jesli jest jakas Pani chetna ktora lubi oddawać piss w stronę partnera to zapraszam na nr 725073693

Gość UnikatOn
Czytając ten wątek mam pewność że zaspokoił bym wszystkie kobiece fantazje. Nawet te jeszcze nie odkryte. Cieszę się bardzo że są takie kobiety, które lubią dać się ponieść i bardzo mnie ich wypowiedzi kręcą. Na szczęście moja żona też jest taka i jesteśmy z******tą parą ( jest między nami chemia i robimy to z wielką Pasją) w której jedno drugiego bardzo pociąga. I bez żadnego wątpienia mówię że jestem facetem o którym mowa w tytule. Tak że są tacy faceci z tym że jest nas niewielu. Jeśli policzyć wśród moich przyjaciół i dobrych znajomych to na 50 jest dwóch z tym że jeden jest wzorcowym samcem i na szczęście mowa o mnie. Wiem o tym i oni też. Zawsze po spontanicznym wątku pełnym pasji kobietą słyszałem że jeśli tylko będę chciał to powtórzyć to mam dzwonić. Ale ja tego nie robiłem. To musiało być spontaniczne i ryzykowne. A jak już jest to lubię słyszeć że nikt jej nigdy tak nie wybrał. I to jest moja nagroda jak i totalne zaspokojenie kobiecych najskrytszych fantazji ,które wychodzą w praniu. Pozdrawiam otwartych ludzi a w szczególności kobiety.

Gość gość123543
Są, ale co z tego, jak Wy kobiety chciałybyście dymańska, ale tylko tutaj na mailu...

Gość gość
Dzień dobry. Jeśli jest jakaś konkretna i zdecydowana Pani chcąca zrealizować swoje pragnienia to zapraszam bez zbędnych konwenansów. M34 Wrocław i dsl. rex_25@poczta.fm