Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna ktory zostal zdradzony 3 razy. czy cos z nim nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie teraz z chlopakiem ktory byl w 3 zwiazkach trwajacych po kilka mc i 3 razy kobiety go zdradzily. Czy sadzicir ze cos z nim moze byc nie tak skoro kobiety go zdradzaja?

no i dobrze jak mężczyźni mogą bić gwałcic i zboczeńcami być to kobiety też

Gość gość
ja bym się nawet nie przyznawał że mi 3 baby rogi doprawiły:) zalezy jak on sam do tego podchodzi - jak sam zdradzał albo to olał i poszedł do innej to ok,koleś z dystansem do wszystkiego taki co ma na wszystko w...e,ale jak jakaś płaczliwa c...a to po prostu miękka faja i dlatego baby robiły mu świństwa

Gość gość
Wlasnie on w towarzystwie jest takim samcem alfa, jest bardzo ambitny, ma wysokie stanowisko jak na swoj wiek. Nie jest miekka faja ale mimo to po zdradach zle sie czul i przezywal wiadomo. Teraz ma tak ze ciagle zdrade podejrzewa. Tylko zastanawiam sie czemu go zdradzilo az tyle kobiet. Moze jest slaby w lozku?

zboczeńcy jesteście z byle kim się puszczają seks słuzy tylko do rozmnażąnia po ślubie debile

nie szanujecie dziewictwa w jakim seksie wy durnie pogięło was debile zdychajcie

Gość gość
samiec alfa i zdradzony aż 3 razy? ciężko jakoś to sobie wyobrazić:) Albo wali pokazówkę w towarzychu a tak naprawdę z babami jest cienias a czemu to już nie wiem albo daje sie wodzić na sznurku albo tak jak powiedziałaś - słaby w łóżku.

Gość gość
mysle ze przede wszystkim wybiera kiepskie panny i nie charakter jest kryterium doboru do związku. Raczej musi brać panny bardzo "kontaktowe", zabawowe, szybkie w kontakcie fizycznym. A skoro takie sa to sa łatwe dla kazdego

Gość gość
Jest samcem alfa w towarzystwie ale w stosunku to kobiet jest bardziej uczuciowy i bardzo sie angazuje. W zwiazku samcem alfa nie jest.

Gość gość
Prawdopodobnie wieży że jak będzie miły i dobry dla Kobiet to ta go nie zdradzi i nie oszuka. Pewnie typ misiaczka który jest usłużny i szybko się nudzi więc Kobiety go zdradzają. Na tym etapie powinien już stać po stronie triady ale jeżeli nadal jest ciepłym misiaczkiem to albo jest głupi jak but albo Cie oszukuje z tymi zdradami.

Gość gość
Gdyby tak bylo jak piszecie to by mi pasowalo bo on naprawde sie bardzo angazuje, jest uczuciowy w stosunku do mnie bardzo mily i cieply a w towarzystkie i pracy jest agresywmym dominujacym i pewnym siebie samcem. Taki facet to ideal jak dla mnie. Byc moze tak samo byko wczesniej i kobiety chcialy zmiec takiego dominatora ktoey mi by np nie pasowal

Gość gość
12.00 samiec alfa, nie jakis nieśmiałek i 3 razy zdradzony, hmmm... Skąd wiesz ze nie sciemnial? Może to on zdradzał a robi z siebie ofiare. Samce alfa właśnie zdradzają szczególnie gdy wiedzą jacy są przystijni, jak działają na kobiety...taki niegdyś nie będzie wierny

Gość gość
Nigdy*

Gość gość
Nie wydaje mi sie zeby sciemnial. Widze jakie ma zasady moralne i w jakich kregach sie obraca. Jest pewny siebie. W klubach czasem same kobiety do niego podchodza. Zawsze jest mozliwosc ze klamie i zdradza wiadomo dlatego mam wahania

Gość gość
Tak samo widze ze nie chce mnie zaciagnac do lozka bo juz tyle mial okazji a nie skorzystal. Stad tez pomyslalam ze moze cos sekaualnie jest z nim nie tak ze go zdradzaly. Czesto tacy samcy alfa w towarzystwie taka pewnoscia siebie chca jakies swoje braki seksualne ukryc

Gość gość
gość dziś Tak samo widze ze nie chce mnie zaciagnac do lozka bo juz tyle mial okazji a nie skorzystal. Stad tez pomyslalam ze moze cos sekaualnie jest z nim nie tak ze go zdradzaly. Czesto tacy samcy alfa w towarzystwie taka pewnoscia siebie chca jakies swoje braki seksualne ukryc x Dziewczyno Ty mylisz pojęcia... Alfa by cie puknął i zostawił nie był by miły dla Ciebie... To jest beta który pozuje na alfę...

Gość gość
Ja mowie ze on jest alfa w towarzystwie a nie w zwiazkach. Wszyscy faceci go podziwija ze tyle osiagnal, ze ma kase, ze ma wysokie stanowisko. Kobiety same do niego podchodza w klubach, jest silny i pewny siebie. Tak kazdy go odbiera bo tak sie pokazuje w towarzystwie. Ja bym wolala samca beta bo samce alfa nie pdobaja mi sie ani seksualnie ani na dluzsza relacje

Gość gość
Nie mniej cos musi byc chyba z nim nie tak skoro go zdradzaja. Muszę sie zzastanowic nad tym

Gość gość
Moze on za bardzo jest skupiony na sobie, swojej karierze, i bedac w zwiazku zwyczajnie olewa kobiete. To wtedy ona z nudow szuka innego, bo po co jej taki, ktory sie nijak nie angazuje.

zależy czy to w ogóle prawda z tymi zdradami, może tylko zgrywa pokrzywdzonego bo lubi kiedy ktoś mu współczuje, odwraca tym samym uwagę od tego ze np sam zdradza