Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy moje dziecko zjadlo farbe ze sciany..jechac na pogotowie?

Polecane posty

Gość gość

pomocy moje dziecko zjadlo farbe ze sciany..jechac na pogotowie?

Gość gość
Przeżyje

Gość gość
Ściana stara i farba pęka i płatami schodzi i oderwał trochę że ściany i zezarl..a tam był grunt i szpachla tez..nawet nie wiem jaka chemia w tym jest

Gość gość
Daj spokój, co najwyżej go przeczyści. Przecież pewnie kawałek tego zjadł, tak? Nie panikuj.

Gość gość
Wapnia mu brakuje :) Tak mówiła moja mama do psa, który całe życie lizal ściany w naszym domu :P

Gość gość
Ja miałam gorzej bo zjadlam kanapki na których był pył ze ściany ze starej farby...nie zaslonilam kanapek jak maz to robił i dopiero potem się kapnelam ze na ostatniej kanapce było pełno tego pyłu...co wy abyście zrobiły?poszlybyscie do lekarza?

Gość gość
I co, myślisz, że ci lekarz płukanie żołądka zrobi czy na oddział cię weźmie w szpitalu? :D Boże, nie panikujcie!!!! Takie delikatne to dzisiejsze społeczeństwo :o Nic Wam nie będzie, przepchnijcie się jakimś kefirem, jogurtem, jabłkiem żeby się przeczyścić i tyle :o

Gość gość
Podejrzewam, ze autorka na tylko jedno dziecko i stad obawy;) jak pisałam wyżej - przeżyje. Nie ma po co jechać, bo co najwyżej staniesz sie tematem zartow dla personelu;) Tutaj czytałam kiedys taki temat dziewczyny, ze zraniła dziecko podczas obcinania paznokci (malutkie) i pojechała na SOR.. Była bardzo zdziwiona, ze jedyne co zrobiła pielęgniarka, to zdezynfekowala ranę i zakleila plastrem:D

Gość gość
Oczywiście ze do lekarza. Przychodzi baba do lekarza bo zjadla chleb z farbą.. dramat;)