Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalna pomyłka.

Polecane posty

Gość gość

Przez przypadek źle wybrałam adres mailowy i pośpieszyłam się z wysłaniem tej wiadomości. :( Czy można coś z tym zrobić? Pomocy!

Gość gość
Niestety musisz wysłać jeszcze raz. Tym razem prawidłowo :) Pozdrawiam

Gość gość
Ja wiem... Chodziło mi o to żeby osoba do której wysłałam tego maila go nie odczytała. Co mam teraz zrobić? Tragedia.

Gość gość
Nic juz nie poradzisz Jedyna nadzieja w tym, ze trafi do SPAMU, a odbiorca nie czyta tylko odrazu wyrzuca (mało prawdopodobne ) :)

Gość gość
Jestem przerażona bo wysłałam tego maila do niewłaściwej osoby i boję się co będzie jak to odczyta. Jakieś pomysły?

Gość gość
Możesz spróbować zalogować się klima skrzynkę tej osoby (jeśli znasz hasło) i usunąć tego maila. W innym przypadku - to niemożliwe. No cóż, bywa.

Gość gość
Nie włamie się tej osobie na konto. :o Nie mam takiej możliwości, nie znam hasła.

Gość gość
W Outlooku jest tak ze mozna jakby „cofnąć” wiadomość czy jakoś tak. Ale z tym musiałby pomoc ci informatyk np w firmie w której pracujesz

Gość gość
Wysłałam to z gmail z poziomu przeglądarki chrome.

Gość gość
Trudno Autorko. Najwyżej ktoś jeszcze zobaczy twoje nudesy, nie tylko twój facet :O

Gość gość
Moja znajoma pracowała kiedyś w biurze i była tam babka której nikt nie lubial. Moja znajoma chciała wysłać maila do kogoś innego z pracy w ktorym to mailu były bluzgi i obelgi na ta babkę której nikt nie lubial. Pech chciał ze wysłała maila do tej babki wlasnie.. w panice zadzwoniła szybko do kogoś kto zajmuje sie u nich sprawami technicznymi i wyjaśniła sytuacje. Miała to szczęście ze baby akurat nie było w biurze wiec ten informatyk był w stanie usunąć jakoś ta wiadomość

Gość gość
Jesli wysłane z prywatnego maila z gmaila to chyba juz po ptokach. Sorry! Wymysl jakas gadkę zeby załagodzić sytuacje, jakiś spam, wlam na konto, bawienie sie słowami itd

Gość gość
Ja wysłałam tego maila przez przypadek do mojego "kolegi" z pracy. Jakby było tego mało... dzielę z nim jeden gabinet. Mam z nim trudny kontakt i w ogóle to pracuję tu od prawie 5 miesięcy dopiero.