Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 11

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Polecane posty

Gość Gość 11

Otóż mam bardzo trudną sytuacje życiową i zaszłam w ciąże nie mam nic dla mojego maluszka , nie jest to jakaś sciema i naciąganie ludzi tylko poprostu potrzebuje pomocy . moja sytuacja rodzinna jak i materialna to katastrofa . czy jest ktoś kto byłby w stanie mi pomoć chociażby ma do oddania jakieś rzeczy dla noworodka lub moze podpowiedzieć mi o co mogę starac sie będąc w ciązy i już po porodzie ? Nie mam nawet kogo zapytac o podstawowe rzeczy . doszlam do wniosku ze wstyd to krasc nie prosic o pomoc . oczywiscie jesli ktos sie zglosi mogę opowiedzieć coś więcej o sobie .

Gość gość
To po co dawalas doopy mając ciężką sytuacje?

Gość gość
Tutaj nawet jak ktos ma tragiczną sytuację nikt nie pomorze bo to chore miejsce jest zle trafiłaś

Gość gość
Jakis czas temu ktos tez prosił o pomoc jak spytałam sie o e-mail do tej osoby trzy osoby rzucily sie na mnie. Ze frajer jestem bo tutaj sami naciagacze i nie wiadomo nic tutaj pomocy nie uzyskasz

Gość gość
Typowe madki co mają kase a i tak myślą że im się wszysyko nalezy !

Gość gość
Wlasnie widze że troche patola sądząc po pierwszym komenatrzu .

Gość gość
1. na olx jest pełno ogłoszeń oddam za darmo rzeczy m.in. dla dziecka tylko trzeba sobie podjechać i odebrać 2. Skorzystaj z pomocy opieki społecznej 3. możesz też skorzystać z pomocy cartitasu przy kościelnego 4. Jeśli Twoja sytuacja naprawdę jest bardzo ciężka i nie masz na kogo liczyć rozważ oddanie dziecka do adopcji po urodzeniu 5. Ten, który jest ojcem dziecka niech do porodu przynajmniej robi na dwie zmiany, by zapewnić Wam jakieś warunki i starajcie się o mieszkanie socjalne.