Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie że wszystkie miasta w Polsce zazdroszczą Warszawie zarobków możliwości

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie, ze niby w tej Warszawei to same gwaizdy chodzą? Ja widuje tam codziennie wiele kobiet zaniedbanych, brzydkich, kiepsko ubranych, malowyksztalconych np. sprzataczek, no i co, taka jest niby lekpsza od np. atrakcyjnej lekarki z mniejszego miasta? :P

Gość gość
Niederschlesien a czy u was w zabitej dechami wsi zwanej Wrocławiem można w "teatrze" capitol spotkać takich aktorów ? no nie masz kompleksy wieśniaku Wrocław nie dorównuje warszawie nawet w 1/5, do pięt Warszawie nie dorasta nie mówiąc o waszym śmiesznym wieżowcu sky tower który jest jedyny w waszej wsi bo nikt inny do waszej wsi nie chciał zagościć i Sraj tałer wyglada jak fiuut i kuutas :D a my mamy mnóstwo wieżowców wsioku :D macie takich aktorów w waszej wsi :D http://teatrcapitol.pl/

Gość gość
takich mamy aktorów w Capitolu http://teatrcapitol.pl/Teatr Capitol w Warszawie   4,5748 opinii z Google Teatr, Warszawa, Polska Teatr Capitol – prywatny teatr w Warszawie mieszczący się przy ul.Marszałkowskiej 115, prowadzony przez Annę Gornostaj i Stanisława Mączyńskiego. Wikipedia Adres: Marszałkowska 115, 00-102 Warszawa Telefon: 22 620 21 42 Zaproponuj zmianę

Gość gość
Ale wy macie płytkie kryteria. Żal mi was. Nawet nie zdajecie sprawy, ze wasze życie nie ma znaczenia. Jesteście punkcikiem w zabieganym tłumie, który ma się wzajemnie w d***e. Pójść do teatru raz na ruski rok ze snobizmu tego nie zmieni.

Gość gość
W Trójmieście też są dobre zarobki i możliwości. A warszawiacy nam zazdroszczą bo nad morze muszą się tluc przez pół Polski :)

Sky Tower lepsze od waszego prezentu od stalina, zwanego pałacem chałtury. A chuj mi po jakichś aktorach. Kto to jest dla mnie? Bogowie jacyś k***a? Jak myślisz, że ktoś ci zazdrości sąsiedztwa stuhra, czy innego szyca, to bardzo ci współczuję...

Gość gość
dziś A SKAD WIESZ CIPO Zze za snobizmu

Gość gość
Niederschlesier dziś O tak 3-miasto jest extra :)