Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze prawdziwe relacje międzyludzkie

Polecane posty

Gość gość

Ludziofobia Witam wszystkich serdecznie, Zazwyczaj nie pisze na forum raczej czytam co inni piszą. Ale czuje ze jestem w d***e emocjonalnej. Mianowicie czuje potrzebę zasięgnięcia rady opini innych ludzi na tej planecie. Czy wy tez macie problem z ludźmi? Mam na myśli ze nie możecie nawiązać głębokiej relecji z innymi lub ktoś się zadaje z wami z tzw braku laku lub chce tylko poznać twoje życie by potem odejść.? I sama nie wiem czy to ja nie nawiązuje tej relacji nieświadomie czy tez większość ludzi to ignorancie i glupki?

Gość gość
Nie tylko Ty masz ten problem. Ludzie, a przynajmniej zdecydowana wiekszosc, sa teraz bardzo powierzchowni, wszystko chca szybko, latwo, bezproblemowo, i to przenosi sie tez na grunt relacji. Poza tym cwaniactwo, pozerstwo. Taki swiat.

Gość gość
Jak żyć? Jak sobie radzić? Moje rozczarowanie buduje mur wyższy i grubszy.

Gość gość
Sraj na to. Świata i ludzi nie zmienisz.

Gość gość
no tak inni to ignoranci i głupki ... za to ty - ideał . z takim podejściem do ludzi nic dziwnego że masz problemy w kontaktach z nimi.

Gość gość
Właśnie tak się ignoranci o innych wypowiadają. „Ty ideał”. Moje może irytujące ciebie zdanie wzięło się z rozcarowania się.

Gość gość
Ludzie są do rany przyłoż gdy czegoś chca. Wtedy pitu pitu jesteś cudowna. Gdy nie mają interesu ro obrobia ci d**e tak że ci człowieku uszy odpadają i jeszcze udają greka. Albo cię ignorują całkowicie.

Gość gość
a najgorsze ci którzy tak robię tez tak się wypowiadają. Może wszyscy jesteśmy debilami. ;)

Gość gość
dziś Masz racje, sama zaczelam zachowywac sie podobnie i nie lubie tego w sobie, ale nie widze innej mozliwosci. Mam kilku przyjaciol od dziecinstwa i z nimi jestem na innym poziomie, za to nowych znajomych traktuje tak, jak oni mnie. Czyli w wiekszosci poznaje, a pozniej zwyczajnie olewam. Dostosowalam sie, po prostu.

jak sie jest prawdziwym, to się ma prawdziwe relacje jak się jest głupkowatym wytworem cywilizacji, z której bierze się to, co najgorsze, to ma się 300 znajomych na fb i żadnego przyjaciela w realu inna sprawa, że trudno sie odszukać, bo wartościowych ludzi jest może z 10% populacji, reszta to chłam, niewart żadnej uwagi, zwłaszcza wchodzenia w głębsze relacje

Gość gość
10 %? to optymistka z ciebie