Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara12121

Bol lewego jajnika

Polecane posty

Gość Sara12121

Witam, czy bol lewego jajnika tydzień przed @ może być objawem ciąży? Nigdy jajnik mnie nie bolal. Boli mnie już kilka dni, tak samo jak piersi za dwa powinnam mieć @ doszły tez dzis delikatne bole brzucha jak na @ i dziwny strasznie zapach z pochwy, tak jakby to była jakaś infekcja ale nie mam świądu ani żadnych upałów . Dodam, ze od 3 lat staram się z mężem o dziecko, jedno on ma słabe nasienie( dokładnie są mało *****iwe ) czytałam na różnych forach i zdania są podzielone. Proszę o odpowiedz tych kobiet które miały podobnie.

Gość gość
Również staramy się długo z mężem o dziecko aktualnie jestem na etapie "odpoczynku glowy"(zajęłam się remontem) bo po prostu co miesiąc sądziłam że jestem w ciazy i czułam że jeszcze chwila i oszaleje . Cóż mogę powiedzieć za kilka dni się okaże objawy mogą być przed okresowe jak również ciążowe. Z całego serca życzę Ci żeby to była ta wymarzona ciąża bo wiem co czujesz. Pozdrawiam Klaudia

Gość Sara12121
Niby o wpadkę tak łatwo a jak ludzie bardzo chcą i się starają to nic z tego.

Gość gość
Mnie tak boli tydzień przed okresem... Owulacjia... Wtedy czujemy ból w parwym lub lewym jajniku u mnie utrzymuje się do 4 dni... Ale oczywiście u ciebie może to być ciąża kto wie życzę Ci tego z całego serca :)

Gość Sara12121
Mam taka cicha nadzieje, niebawem się okaże. Nic dziwnego by w tym nie było gdyby nie to, ze ten jajnik pierwszy raz mnie tak boli i to tyle dni. Na owulacje nigdy mnie nie bolał.

Gość gość
U mnie takie bóle to torbiel z niepeknietego pęcherzyka (32mm). Wchlonela się po okresie . Nie chcę cię straszyć.

Gość Sara12121
Mam nadzieje, ze to jednak nie żaden torbiel :)