Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można zajść w ciążę przez pocieranie w ubraniach?

Polecane posty

Gość gość

Z moim chłopakiem pocieraliśmy się narządami ale ja byłam ubrana i on był ubrany w spodnie. 3 dni po tym miałam okres. Teraz 4 tygodnie po tym wydaje mi się, że mam większy brzuch, dzisiaj zauważyłam że końce skutków są jaśniejsze. To jedyne objawy, nie mam senności, wymiotów, zwrotów głowy, zwiększonego oddawania moczu. Czy mogę być w ciąży? Za kilka dni powinnam mieć okres ale strasznie się boję.

Gość gość
tak, gratuluje !:)

Gość gość
Tak, blizniaczej.

Gość gość
Niby jak? objawy ciąży -większy brzuch i rozjaśnienie brodawek? Skończ wkręty i takie zabawy jak opisałaś.

Gość geeoograph
Można ale dziecka z tego nie będzie. Urodzisz spodnie albo kamizelkę :classic_cool:

Gość gość
pocierałaś się w ubraniu? ty d*****.

Gość Cleo1976
Nie, nie, nie!!!! Do zajścia w ciążę potrzebny jest bezpośredni kontakt męskiej spermy z narządami płciowymi kobiety, wiesz? Przy czym:1) nie musi to być pełny stosunek, wystarczy także przerywany lub wytrysk na zewnętrzne narządy płciowe 2) nie musi być nawet kontaktu z narządami mężczyzny, bo możliwe jest przeniesienie nasienia np.na rękach lub na jakimś przedmiocie, który służy do pieszczot.Kiedyś pewna pani tu pytała, czy możliwe jest przeniesienie nasienia ustami w okolice pochwy.Teoretycznie tak, ale nie wiem, jaka jest wtedy szansa na ciążę.Warunki w ustach nie są najlepsze dla plemników.Ale ciąża w ubraniu?! Nie!