Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnienie z pracy

Polecane posty

Gość gość

Proszę o porade. Przebywalam pol roku na zwolnieniu lekarskim po 2 operacjach brzucha, wrocilam do pracy- kazali wykorzystac zalegly urlop wypoczynkowy- wykorzystalam. Na badaniach okresowych lekaz medycyny pracy wydal zaswiadczenie, ze przez pol roku nie moge dzwigac nic powyzej 2 kg. Dogadałam sie z kierownikami , ze jestem w stanie przejsc na inny dzial, byleby pracowac. Zgodzili sie. Dzis chcialam o potwierdzenie czy mam isc na inny dzial. Otrzynalam odpowiedz, ze zamiast usc na 7 do pracy, mam sie zglosic do menagera ze wzgledu na ograniczenia. Dodam, ze pracuje fizycznie. Czy moge otrzymac wypowiedzenie, jesli nie bedzie dla mnie odpowiedniego stanowiska? I co wtedy jesli nie zgodze sie na rozwiazanie umowy za porozumieniem stron?

Gość gość
wywalą cie na bank

Gość gość
Bez zrobienia loda z połykiem sefowi sie nie obejdzie jak chcesz nadal tam pracować.

Gość gość
Powinni cię wyrzucić na zbity pysk. Stawiasz warunki zamiast pracować. Chyba ci się nie wydaje że szef ma pracować na ciebie i płacić ci za to?

Gość gość
?! bierzesz pod uwagę że może nie zgodzisz się na rozwiązanie pracy za porozumieniem stron?! czy ty tak na poważnie czy może jesteś przymulona prochami? Dziewczyno wtedy wywalą cie z tzn. wilczym biletem. Jesteś pierwszym przypadkiem co nie chce porozumienia przy rozwiązaniu stosunku do pracy.