Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa przylała wnukowi w dupsko jestem wściekła nie dm nigdy jej wnuka

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić? Wnuczka widocznie jej nienawidzi i jak babcia poprosiła aby się z nia przywitała to mała ją opluła (ma charakter i jest bardzo zindywidualizowana) a babcia jej dała klapsa! Aż mała się popłakała była w szoku nikt nigdy jej nie uderzył, zabrałam ja od razu od teściowej. Co teraz?

Gość gość
nie potrafiłas jej wychowac to moze babcia to zrobi !! bardzo dobrze ze przylała rozwydrzonemu bachorowi

Gość gość
Dziecko opluło babcie a ty piszesz ze jest charakterna i jest indywidualistką ? Najpierw trzeba tobie spuścić wp*****l a potem wziąć sie za dziecko :/

Gość gość
Zajmij się najpierw kulturą i wychowaniem tego gówniarza a nie winisz Babcie która dobrze zrobiła. Albo sama się kultury naucz i trochę szacunku.

Gość gość
teraz to zacznij wreszcie wychowywać bachora, a nie tylko go hodujesz

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie dodatkowo 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic

Gość gość
i prowokacja, nawet nie wiesz jakiej płci dziecko- raz wnuk, raz wnuczka

Gość gość
Juz raz bylo to prowo zeniby babcia ciagnela dziecko na sile do przytulania a siedmiolatka ja oplula i jej przylala. Durne