Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Czy istnieje górna granica wieku inicjacji seksualnej?

Polecane posty

Gość Aged24

Zastanawiam się nad tym i dochodzę do wniosku, że po 35. roku życia inicjacja seksualna jest już chyba absolutnie niemożliwa, organizm jest za stary na to. Jak myślicie? Wiecie coś na ten temat?

Gość gość
Tak, coś w tym jest. W sumie samo odbycie stosunku seksualnego jest możliwe ale nie jest możliwe osiągnięcie takiej przyjemności jaką czerpią osoby uprawiające seks, które inicjację przeżyły w młodym wieku.

Gość Lax
Szybko rezygnujesz z przyjemności. :-D Moim zdaniem w podanym przez Ciebie wieku ma się najlepszy seks.

Gość Aged24
Gdzieś zdarzyło mi się przeczytać, że jakiś mężczyzna odbył swój pierwszy stosunek w wieku 37 lat. Czy to w ogóle możliwe?

Gość gość
Możliwe ale już nie odczuł tego tak jak trzeba. Najlepszy seks to jest w wieku około 20stki, mężczyzna przechodzi w wieku 20stu lat szczyt swojej seksualności, potem już spada, powoli ale spada.

Gość gość
Tak szczytem 20latka jest 2-3minuty i kolderka

Gość gość
Możesz się dziwić ale tak właśnie jest, w wieku 20stu lat chłopak ma najsilniejszy popę w swoim całym życiu, wtedy ma największką ochotę na seks i seks sprawia mu wtedy największą przyjemność. Tak stworzyła nas natura.

Gość Lax
Co ten facet robił pół życia??? To straszne, choć zwyczajnie od potrzeb indywidualnych zależy.

Gość gość
Co wy tu wypisujecie za bzdety. Pożyjcie trochę to przekonacie się jak wali facet po 50-tce i więcej. Rżnie i się nie spuszcza po kilku *****ch.

Gość gość
Idotyzm, byłem z kobietą po 30 i kwiczała aż uszy więdły, a jakie miała widzimisię, to w parku to w lesie podczas burzy, lecz później okazało się, że ma widzimisię na innego typa i tak zakończyła się przygoda. :D

Gość gość
ja mam 35 lat i spuszczam się po paru r\u\c\h\a\c\h

Gość gość
Ja mam 60 lat i spuszczam się kiedy mam chęć. Można tym kierować jeśli się ma doświadczenie. Można też wstrzymać wytrysk jak oczywiście ktoś ćwiczył takie mięśnie itd. Trening czyni mistrza :)

Gość gość
Nic takiego nie ma, mój kolega zaczął po 40.

Gość gość
Po 40-tce ? no to ciekawy ten gość. Nie mogę w takie coś uwierzyć.

Gość Lax
Mnie osiągi innych nie interesują. Współczuję tym, którzy nie używają, gratuluję tym, którzy używają. Mnie jest dobrze i tyle.