Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie bede nigdy w związku z mezczyzna, który mało zarabia...

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wiążą się z nieudacznikami. Co Wami kieruje? Jak możecie robić sobie dzieci jeśli nie stać was na utrzymanie? Ja mam tytuł inżyniera, zarabiam na rękę 3000-3500 co jak na stolicę nie jest powalajaca kwota i to są moje początki zawodowe, ale mój partner ma ok 7000 zł na rękę i bedzie jeszcze walczył o podwyżkę i czujemy, że nasza sytuacja finansowa jest dosyć stabilna. Wcześniej na studiach mialam chlopaka, który ledwo wiązał koniec z końcem, miał braki intelektualne, skończył beznadziejny humanistyczny kierunek na prywatnej uczelni zaocznie po której nigdy nie będzie pracował w zawodzie. Pracował na sprzątaniu lub w innych pracach fizycznych by mieć na jedzenie i opłatę na pokój co i tak mu nie starczało czesto, wiec pożyczal kase od swoich rodziców... Czuję do siebie wstyd, że byłam z tamtym facetem tak długo... Chyba bylam glupia, mloda i naiwna. Był kompletnym nieudacznikiem o IQ ameby, prawie zniszczyłam swoje życie, dlatego chciałabym was przestrzec ludzie... Jak ktoś mi mowi, że pieniądze nie są najważniejsze to się pukam w głowę...

Gość prawi 121
kobiety się wiąża z nieudacznikami , bo nieudaczników jest 10 razy wiecej niz ludzi sukcesu ,.,. Tzn niewiele osób zarabia 7 tys zł wiekscosc tzn 85 % mezczyzn zarabia 1500- 3500 zł ,.., Ale to pewnie jestes za tępa by to zrozumieć .,.

Gość gość
Ja tez mam lekko ponad 7.000 zl/mc ale nigdy bym nie zwiazal sie z kobieta, ktora zarabia 5.000 Jak rownouprawnienie to rownouprawnienie. Baby wezta sie do roboty i pokazta ile jestescie warte. Jak slabo zarabiacie to szukajcie sobie partnera ktory za was bedzie placil bo ja ani mysle pakowac sie w taki zwiazek.

Gość gość
Jeszcze dodam, że często wozilam mu jedzenie, żeby nie glodowal, po zerwaniu kazał mi oddać ok. 1000 zł za to, że w czasie naszego związku wydał na mnie pieniądze (typu kwiaty, czy prezent na walentynki) oddałam mu te pieniądze i już dosyć długi czas nie mamy żadnego kontaktu i nie chce więcej mieć.

Gość prawi 121
Taki Poseł Macierewicz ma okolo 20 tys miesięcznie To by ci taki pasował na męża

Gość prawi 121
Antoni Macierewicz to idealny bylby dla ciebie mąż ,.,.

Gość gość
Facet powinien być mężczyzna, kobieta nie powinna utrzymywać mężczyzny, albo martwić się o pieniądze.. To facet ma być głową rodziny...

Gość prawi 121
z tym się zgadzam

Gość prawi 121
ale zgadzam się również ze zdaniem , że facet , który jest niewolnikiem kobiety jest stracony .. jego życie to jest guówno

Gość gość
Typowa Materialistka z autorki postu!! Nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa.

Gość gość
Autorko ja pisze za granicy - srodkowa Anglia. Moj maz Polak zarabia powyzej sredniej krajowej w UK. Ale kochalam go tak samo mocno te 8 lat temu, jak zarabial minimalna krajowa. I nie nazwalam go nieudacznikiem.nigdy. Pozdrawiam .... :O

Gość gość
Balam sie, ze ktos mnie nazwie materialistka, a ja tego nie rozumiem... Dla mnie to nienormalne żebym miała żyć z facetem co zarabia 1500 zł i go utrzymywać tylko dlatego, że niby jest "miłość" bez przesady. Całe życie mam się martwić o kasę, żyć z zasiłku i jak dziecko mieć z kims takim??

Gość prawi 121
uklad prostytutka sponsor to jest dobry tylko dla przegrańców życiowych Użerac się cały tydzień z głupia babą za pięć minut nudnego seksu raz w tygodniu po prostu nie opłaca się. Amen.

Gość gość
Mam kolege zarabia jako informatyk 10tys na reke. Mowie do niego to teraz znjdz sobie mloda ladna laske bo cheta szybko sie znjdzie. A on mowi ze takiej laluni co leci na kase nigdy nie wezmie i swojej laskie w zyciu nie ebdzie spnsorowal ona ma tez pracowac a nie byc tylko jego utrzymanka.

Gość prawi 121
Trafne spostrzeżenie, że kiedyś możliwość pociupciania była czynnikiem silnie motywującym. A teraz nie jest, wszystko jedno z jakiego powodu. I nagle panika bo okazuje się, że aby zainteresować sobą faceta nie wystarczy mieć c:pę. I

Gość gość
13:27 Do osoby z zagranicy. No wiem, są takie przypadki nawet u mnie w rodzinie, siostra młodo wyszła za mąż i urodziła dziecko, nie przelewalo im się, ale on był zawsze zaradny i był głową rodziny, poza tym moja siostra bardzo ogarnięta kobieta. Po jakichś 7 latach jej mąż założył firmę i mają teraz kasy jak lodu, wiec wiem, że są takie przypadki, ale chyba dosyć rzadko...

Gość prawi 121
ty nie pytaj z kim chciałabyś być ,.,. Ty lepiej odpowiedz na pytanie co masz w sobie , ze warto byłoby na ciebie wydać wiecej niż 2 zł Wartosc startowa każdej kobiety to 1,99 zł

Gość gość
Autorko zejdź na ziemię!!! 80-85% ludzi w Polsce zarabia poniżej średniej krajowej na rękę :) A w Warszawie to wiadomo, że zarobki są trochę wyższe.

Gość gość
"gość dziś Jeszcze dodam, że często wozilam mu jedzenie, żeby nie glodowal, po zerwaniu kazał mi oddać ok. 1000 zł za to, że w czasie naszego związku wydał na mnie pieniądze (typu kwiaty, czy prezent na walentynki)" x ja je/bie, ale prostak i cham :O ja tam bym mu nie oddała poza tym ty mu gotowałaś, więc w takim razie on też powinien oddać Tobie kasę za jedzenie... :D

Gość gość
Niestety w Polsce tak jest. Za granicą nawet za najniższą krajową żyjesz sobie jak król i na wszystko cię stać, a w polszy trzeba zarabiać podwójną średnią krajową aby żyć na jakimś poziomie.

Gość gość
13:36 no wyższe zarobki, ale i koszt życia wysoki... Mój były w Warszawie zarabiał 1600 zł - 2000 zł (bardzo rzadko) miesięcznie z czego tylko na sam pokój płacił 700zl to sobie wyobraź... Studia mu opłacało państwo, bo miał kredyt studencki na chyba 30 tys zł.. Młody człowiek po studiach humanistycznych bez możliwości pracy w zawodzie z takim kredytem na start... Masakra...

Gość prawi 121
Trafne spostrzeżenie, że kiedyś możliwość pociupciania była czynnikiem silnie motywującym. A teraz nie jest, wszystko jedno z jakiego powodu. I nagle panika bo okazuje się, że aby zainteresować sobą faceta nie wystarczy mieć cjezyk.gif ę. I

Gość gość
Autorko zejdź na ziemię!!! 80-85% ludzi w Polsce zarabia poniżej średniej krajowej na rękę usmiech.gif X Tak nie powinno być.

Gość gość
Chyba coś mam skoro jestem w takim związku :)

Gość gość
Ja zarabiam 6 tys miesięcznie i nie zwracam uwagi na zarobki faceta. Ważne aby w ogóle pracował. Większą uwagę zwracam na wygląd i charakter. Żyję dosyć oszczędnie, ale stać mnie na wszystko, dużo mam też odłożone. Mój facet zarabia 3 tys na rękę.

Gość gość
Prawdą jest, że ludzie zarabiający grosze powinni darować sobie dzieci. No sorry, ale jeśli nie możesz utrzymać rodziny na godziwym poziomie to możesz dać sobie spokój, albo wyjechać na x lat do innego kraju. Jeśli facet mieszka u mamy, pracuje na stacji i planuje założenie rodziny to ma cos z deklem.

Gość gość
Nigdy nie zwiąże się z kobietą, która zagląda do portfela, w związku powinna być miłość a nie pieniądze, nie mam za grosz szacunku do takich osób i nigdy mieć nie będę. W głowach się wam poprzewracało paskudy. To ja już wolę brzydką kobietę ale szczerą i kochającą. Autorka uważa, że miłość to niby-miłość a związek to zaglądanie do portfela, co rusz twój dobrze zarabiający facet się w kimś zakocha i zniknie, bo w waszym związku miłości nie ma tylko pieniądze :)))) Ps. Mówię to jako facet, który zarabia 4tys bez nadgodzin i weekendów oraz nie wliczając w to premii świątecznych i wakacyjnych.

Gość gość
a gdzie partner pracuje?

Gość gość
a gdzie partner pracuje? X W dużej firmie, informatyka

Gość gość
Nigdy nie zwiąże się z kobietą, która zagląda do portfela, w związku powinna być miłość a nie pieniądze, nie mam za grosz szacunku do takich osób i nigdy mieć nie będę. W głowach się wam poprzewracało paskudy. To ja już wolę brzydką kobietę ale szczerą i kochającą. Autorka uważa, że miłość to niby-miłość a związek to zaglądanie do portfela, co rusz twój dobrze zarabiający facet się w kimś zakocha i zniknie, bo w waszym związku miłości nie ma tylko pieniądze usmiech.gif Ps. Mówię to jako facet, który zarabia 4tys bez nadgodzin i weekendów oraz nie wliczając w to premii świątecznych i wakacyjnych. X Spoko, ale miłością dziecka nie wykarmisz.