Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu panie, które lubią wsadzać paluszki w nietypowe miejsca?

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś może mieć taki fetysz lub czerpać z tego przyjemność? Przecież coś takiego k***wsko potwornie boli.

Gość gość
Fuj, ludzie jednak nie zasługują na tą planetę.

Gość gość
Hahaha xD I na podstawie tego, że każdy ma jakiś inny fetysz i lubi w seksie co innego doszedłeś do wniosku, że cała ludzkość nie powinna istnieć? Może tę eksterminację zacznij wpierw od siebie, co bo wiesz... wszystko, DOSŁOWNIE WSZYSTKO może stać się dla kogoś fetyszem. Są między innymi fetysze dużych ust, piersi, pup, warg sromowych, stóp, pończoch i rajstop, lateksowych kostiumów, przebierania się, podglądania / bycia podglądanym/ą, fetysz wody i basenów, albo tak egzotyczne fetysz jak robienie lewatywy z kawy, pissing (sikanie), scat (kupa), vomit (wymiociny) lub przedstawiony w temacie fetysz penetracji cewki moczowej.

Gość gość
ja raz wsadziłam między drzwi, innym razem w mikser.

Gość gość
Ohui, co znalazłem.... pod wpływem ciekawości sacząłem szukać więcej informacji o tym " fetyszu". I znalazłem.... filmik jak jakis gosciu wyjmuje z gac***enisa z główką rozciętą przy więzadle tak, że miał wielką szczelinę (oczywiscie nie na nagraniu rozcinanego tylko to musiało być dawno temu) i zaraz podchodzi jakaś dziewczyna i mu tam wpycha palucha i gmyra we wszystkie strony. O.o Nie, ja p*****le, nie! Chcę ten onraz wymazać ze swojej pamięci...

Gość gość
C..c...Coooo? :o