Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nataliebeautyyy co sądzicie ??

Polecane posty

Gość gość

Według mnie ostatnio jej wszystkie filmy nastawione są na kasę. Teraz chwali się praca na pol etatu, bo pewnie zmusił ja do tego jej tomus... swoją droga ich związek nie jest jednak tak cudny jak chcialaby to wszystkim pokazać. Widać, że chłop ma jej dość albo jest jakiś naburmuszony. Ona sama kiedyś była spoko ale od jakiegoś czasu strasznie gwiazdorzy

Gość gość
A wy co myślicie

Gość gość
Też tak macie ? Dajcie znać w komentarzach :D

Gość gość
Halo halo :-)

Gość gość
Ogólnie wkurza mnie ona od dawna kiedyś oglądałam ale już nie lubię bo robi te vlogi tylko na pokaz i strasznie się wydaje zadufana w. Sobie

Gość gość
nic o minimalistce Natalci nie ma ostatnio hmmm...

Gość gość
Usuneli o niej cały wątek:( Przenosimy się tutaj?

Gość lapaczita
Bardzo infantylna nie ma swojego gustu tylko kopiuje z innych , więc wygląda jak instagramowy klon wydaje się być miła, jedyny plus

Gość gość
Ostatnio wstawila film sponsorowany dla loreal i była niemiła dla osób komentujących którzy twierdzili że niektóre z kosmetyków mają i są słabe. Sama stwierdziła że ich nie zna bo nie używała ale jak ludzie pisali to atakowala że nie mają pojęcia. Okazało się że sama nie wie o nich nic he he trochę to dziecinne. Taka kariera dziś jest jutro jej nie ma. Nie ma co przesadzać że ludzie zazdroszczą jej. Serio to nie ma czego przecież.

Gość gość
Zauważyliście że wątki o niej znikają?

Gość Byhubuhu

Tak

Gość Brixx

Ja ją lubię, miła jest i jej filmy są perfekcyjne pod wieloma względami. Lecz śmieszą mnie jej usta- gdy są nie pomalowane to dwie kreseczki, a jak pomaluje to usta niczym kim Kardashian. 

Gość Yeti

Teraz już napompowała

Gość Guest

Nie znoszę. Za wszystko ciągle przeprasza, przepraszam za bałagan za to za tamto, ale kiedys zwrocilam jej uwagę w komentarzach (i nie tylko ja!), na to udawanie i kłamanie w recenzjach. i nagle z pokornej i na filmach wiecznie przepraszającej dziewczyny zamieniła się w jakąś oburzoną, zapatrzoną w siebie pseudo walkirię. A to naprawdę byla konstruktywna krytyka 😁

Gość guues

bardzo prosta dziewczyna po technikum z drażniącą wadą wymowy: kololy pomadek i tak dalej...

Ubogi zasób słów, zła ich odmiana -generalnie konstrukcja zdań wskazuje ma małe obcowanie z literaturą piękną.

Czy kłamie w recenzjach? Tego nie wiem, bo nie kupuję produktów polecanych przez jutuberki. 

Wydaje się być typem na pozór miłej a w rzeczywistości obrażalskiej księżniczki.

Gość Gos

Tak,mnie tez to drazni.Przestalam ja ogladac,uwazam,ze jej odbilo.I jeszcze jak mowila:dodam do mojego smuti moje mleko alpro i jeszcze kawaleczek banaana.

Gość bla

tez przestalam ogladac, nic nowego, ciagle sponsorowane filmy itd

Gość bla

tez przestalam ogladac, nic nowego, ciagle sponsorowane filmy itd

Gość pro

no niestety

nie można ufać jej recenzjom, wszystko na sprzedaż..

Gość Gość

Oglądałam ją kiedyś...Miała bardzo kobiece kształty, fajnie wyglądała, była radosną zwykłą dziewczyną...Od kiedy zaczęła się odchudzać, pierdzielić stale o pozytywnej energii i o tym, że jest wiecznie zmęczona, mam jej dosyć... Wszystko robi tak jak znane celebrytki Youtuba... Fit żarcie, owsianki z bananem, świeczki do śniadania, kolacji, ciuchy kosmetyki zakupy i od nowa, wycieczki aby był ciekawszy vlog, sponsoring na każdym kroku...Nie oglądam jej już. Wiecie może, czy ona ma jakąś rodzinę? Ciągle mówi o rodzinie swojego chłopaka, zawsze do nich jadą, spotykają się, a ona nie ma rodziców? Rodzeństwa? Czy się ich wstydzi...?

Gość Falsz

Te jej wyjazdy z facetem sa strasznie satuczne. Ma sie wrazenie ogladajac zdjecia ze ona nie zwiedza dla siebie, nie cieszy się chwilą itp tylko cyka stylizowane fotki aby wiecej pokazac na insta. A nie wyglada na szczesliwą.

Gość Falsz

Teraz Majorkę zerznęła od Alice z Alicevlogchannell. Tylko chce miec od niej lepsze zdjecia i wiecej zobaczyc, lepiej zwiedzic Majorkę. Co za dziecinada.

Gość 58575437885349

Przed chwilą przeczytałam jej odpowiedzi na komentarze pod filmem o jej marce odzieżowej, i nagle zburzył mi się jej obraz, który wytworzyłam na bazie oglądania filmów (oglądam raz na jakiś czas, nie wszystkie) ;D Strasznie opryskliwa i antypatyczna. Ale łeb do interesów ma (ona lub on), tego nie można jej odmówić