Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażyna 19L

Fryzjer Poznań

Polecane posty

Gość Grażyna 19L

Dopiero przeprowadziłam się do Poznania. Możecie podrzucić kilka adresów salonów fryzjerskich które są godne odwiedzenia?

Gość gość Sylwia P
ja jestem zadowolona i to w sumie nawet bym napisała że bardzo, jeszcze ani razu w żaden najmniejszy sposób się nie zawiodłam na salonie na Traugutta. Moim zdaniem warto spróbować, osobiscie uważam, ze jak sie raz tam zdecydujesz przyjść, to zostaniesz ich klientką, sama też w ten sposób do nich trafiłam i zostałam. Jeżelio chcesz sprawdzić szczegóły, to może pomocna będzie ich strona internetowa galeriadavinci.pl

Gość Mikusiowa Mama
Napisz może jaka dzielnica ci najbardziej pasuje... bo przecież nie będziesz przykładowo z Piątkowa jechać do fryzjera na Rataje czy Starołękę...

Gość Grażyna 198L
Głogowska. Nie wiem to chyba liczy się jako centrum czy śródmieście, jak to w Poznaniu się tam nazywa. W każdym razie na Dworzec Główny mam 8 minut z bucika.

Gość gość
Grazyna 19L Polecam Salon Level X Team w Galeri MM na świętym Marcinie! Pracuje tam pan Marcin! Jest świetny! Sama chodzę do niego i jestem Mega zadowolona!Zawsze! :)

Gość Victoria_93
Kilku adresów nie mogę Ci polecić, bo w Poznaniu znam tylko jeden salon który naprawdę spełnił moje oczekiwania - Da Vinci. Naprawdę są w stanie stworzyć przepiękne fryzury i są specjalistami od rozjaśniania i koloryzacji.

Gość Dagmara28
Ja zgadzam się z Victorią. Salon Da Vinci na Traugutta. Moim zdaniem to jeden z najlepszych salonów nie tylko w Poznaniu, ale i w rejonie