Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam slubu z partnerem. Kolezanka z pracy zasugerowala, ze w tym wypadku moge starac sie o miejsce w zlobku jako samotna matka. Mi wydaje sie to nieuczciwe. Jak uwazacie? Robicie tak?

Gość gość
jesli tatus nie bedzie odbieral dziecka to moze przejdzie. ale uczciwe to nie jest

Gość gość
Nie samotna matka tylko konkubina. Jest tocnieuczciwe. Przedszkola powinny byc dla dzieci z rodzicami po slubie. Czyli dla normalnych ludzi.

Gość gość
Normalni ludzie to tylko tacy co slub maja? Dobrze sie czujesz?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak większe prawa czy pierwszeństwo Dla samotnej matki. Wiem, bo pytałam.

Gość gość
Poza tym - skoro pracujesz, to dlaczego nie złożysz podania o żłobek? Motyw masz, teraz wpiszą Cie na listę, ale w kwietniu (u mnie w mieście wtedy jest rekrutacja) znowu sie składa podanie i potem dostaniesz odp czy przyjmują. Ale na żadne specjalne traktowanie nie ma co liczyć, bo czegoś takiego nie ma. Chyba, ze koleżanka miała na mysli jakies dofinansowanie dla samotnej, ale moge Cie w jakis sposób zweryfikować, czy naprawdę jestes samotna.

Gość gość
Nie mam zamiaru nikogo oszukiwac. Chcialam tylko sie dowiedziec czy to wymysl mojej kolezanki czy moze takie cwaniactwo jest na porzadku dziennym.