Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak w więzieniu a ja nie mam żadnych przyjaciól

Polecane posty

Gość gość
Dodam jeszcze ze jestem młoda osoba, Mam całe życie przed sobą i od razu było z góry powiedziane ze jeżeli taki sytuacja się powtórzy to z nami koniec

Gość gość
A i wiem co to antykoncepcja :)

Gość gość
Mam całe życie przed sobą... Taaa... Już sobie je spaprałaś, jaki normalny mężczyzna zwiąże się z panną po kryminaliście?

Gość gość
Skoro jesteś z kryminalistą (bo raczej za zjedzenie batonika w markecie nie siedzi) już o tobie niezbyt dobrze świadczy, do tego zadajesz idiotyczne pytanie czy możesz się spotkać z przyjacielem, jesteś jak dobrze wytresowany piesek, na maxa uległa swojemu panu, olałaś wszystkich w koło dla niego, podporzadkowalaś się całkowicie, nawet jak go nie ma to zastanawiasz się czy złamać jego zakazy i nakazy. Mam uwierzyć że nagle mu się postawisz? No może dasz mu jakieś ultimatum jak wyjdzie, on to zaakceptuje byś była obok i powoli skróci łańcuch byś następnym razem gdy go nie będzie znów się nie próbowała urwać.

Gość gość
Załóżmy ze wiąże sie z kimś innym to on jest ze mną czy z moim bylym? Logiki i wyrozumiałości :)

Gość gość
Gość wczoraj 19.38 dokalsnie. I nikt mi nie wmowi ze to nie patologia, zadawać sie z kryminalista (w dodatku od początku wiezialas jaki jest) w dodatku takim zaborczym. Życia nie bedziesz miała jak z nim zostaniesz, jego koedzy beda Cie obserwowac i mu donosic, co i z kim robisz. Te baby to są głupie...

Gość gość
Moj facet też siedział i nie uważam się z patologie. Siedzial 3 lata za kradzieże. A teraz normalnie pracuje, mamy dziecko i jest okej

Gość gość
Bidulka :D:D facet kryminalista a ty menelka