Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca szef ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej ludzie z kafeteri , mam problem i może wy pomorzecie mi go rozwiązać , przez pół roku byłam na stażu , po pół roku podpisałam umowę na 3 miesiące lecz po pierwszym miesiącu szef zaczal się na mnie czepiać tak naprawdę bez powodu , bo poszłam do łazienki , bo pracownik inny coś robił i tak bez przerwy , wkoncu postanowiłam odejść z pracy , lecz niestety okazało się ze jestem w ciąży wynajmuje z chłopakiem mieszkanko , mój chłopak pracuje e sklepie i zarabia 1500 zł ale niedługo możliwe ze tez będzie szukać pracy co robić zostać w tej obecnej pracy nie wytrzymam tam a szczerze i tak 3 miesiące mam i zostało mi tylko 2 do przepracowania , dajcie znać czy mieliście podobie i co robić , pieniądze z opieki ani z urEdu pracy mi nie przysługują bo tak naprawdę nie pracowałam nigdzie na umowę o prace przez rok , cały czas miałam wszędzie staże i wgl :(

Gość gość
Kosiniakowe 1000zł po urodzeniu, 500plus a przed? Nie mam pojęcia. Niech facet trzyma się tej pracy albo znajdzie inna. Ty może piecz słodkości i sprzedawaj?