Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybkiej odpowiedzi potrzebuję

Polecane posty

Gość gość

piszę z facetem i on się zajmuje dość nietypowym zajęciem, i się zastanawiam czy mogę go zapytać czy z tego idzie się utrzymać? czy raczej wyjdę na jakąś materialistkę jak tak zapytam?

Gość gość
Jakie to jego zajęcie ?

Gość gość
a to ważne? pytam czy mogę tak zapytać?

Gość gwoli wyjasnienia
Pewnie ze mozesz. Powiedz mu najlepeij nie w formie pytania tylko stwierdzenia np. "wiesz, jak tak opowiadasz czym sie zajmujesz to sie zastanawiam czy z takiej pracy mozna sie utrzymac" i zobaczysz jak zareaguje.

Gość gość
Blachara! :classic_cool:

Gość gość
Umyj mi okna

Gość gość
Prosto z mostu :D gdybym zastanawiała się czy ktoś w ogóle zarabia na tym czym się zajmuje po prostu zapytałabym..;) A jeśli chodzi o pytanie autorki w stosunku do znajomego to chyba warto zapytać się będąc twarzą w twarz, bo pisząc o tym ewidentnie jesteś interesowna. Pytanie moje do autorki jest takie, a jeśli nie zarabia to co wtedy? Skreślisz znajomość? Aha no i nawet jeśli, to oczywiście Twoja osobista decyzja, ja nie osądzam, sama uważam, że mężczyzna musi zarabiać pieniądze nawet minimalne potrzebne do utrzymania rodziny, oczywiście kobieta tak samo.

Gość gość
gość dziś to jest facet z portalu randkowego, na razie się z nim nie spotkałam. A jeśli by się okazało że nic nie zarabia to raczej zerwałabym znajomość bo to gość po 30 więc raczej powinien mieć stałe dochody. I blacharą żadną nie jestem po prostu szukam kogoś odpowiedzialnego, z kim można myśleć o przyszłości.